Anamaria Prodan a povestit cum s-a întâmplat accidentul între ea și un biciclist. “M-am dus după el”

Andra Daoud 26.04.2022, 20:05
Anamaria Prodan a povestit cum s-a întâmplat accidentul între ea și un biciclist. “M-am dus după el”

Anamaria Prodan a avut parte de un incident în trafic chiar în urmă cu câteva ore. Mașina impresarei a fost implicată într-un accident ușor cu un biciclist, iar poliția a fost chemată la fața locului. Anamaria Prodan a povestit cum s-a întâmplat totul. Cine se afla la volan și cum a reacționat vedeta în momentul în care a realizat că i-a fost avariată mașina.

Anamaria Prodan a povestit incidentul din trafic cu un biciclist

Anamaria Prodan a avut parte de o întâmplare neplăcută marți, în a treia zi de Paște. La orele prânzului, impresara se afla în zona Doboranți, într-una dintre mașinile sale, un Maybach. Ea stătea pe unul dintre locurile din spate, în timp ce la volanul bolidului se afla șoferul personal. Mașina era staționată, iar un biciclist care a trecut pe trotuar, nu pe pista pentru biciclete, a lovit cu pedala bara din spate.

Impresara a povestit, în exclusivitate pentru playsport.ro, cum s-a întâmplat totul. După spusele sale, biciclistul nu și-a dat seama că în mașină se afla cineva, însă atât șoferul, cât și ea au coborât în momentul în care mașina a fost lovită. În urma incidentului, a fost chemată poliția, care a făcut constatarea și a ascultat versiunile ambelor părți implicate.

M-a lovit un biciclist și mi-a zgâriat bara, apoi a plecat. Eram cu mașina pe loc, nu a știut că-i cineva înauntru. Așteptam pe cineva să-mi aducă ceva. M-am dus după el, am chemat poliția care a venit și a făcut constatarea”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro

Anamaria Prodan a povestit cum s-a întâmplat accidentul între ea și un biciclist. “M-am dus după el”
Anamaria Prodan, la volanul uneia dintre mașinile sale de lux

Anamaria Prodan, despre viitorul ei partener

Aflată în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a vorbit, în repetate rânduri, despre perioada prin care trece și despre motivele care au dus la separarea de antrenorul Craiovei. Impresara a fost invitată recent în podcastul lui Damian Drăghici, unde a dezvăluit că îl va iubi toată viața pe Reghe, dar pe cel pe care îl cunoaște ea. A spus și cum ar trebui să fie bărbatul care își dorește să o cucerească după divorț.

Nu înțeleg gesturile pe care le face azi, trădarea, devalizarea familiei. Demnitatea și mândria unui bărbat este, atunci când te îndrăgostești, să vii să spui, nu să plănuiești ani de zile devalizarea familiei.

El face o istorie în prostie acum. Nu mai fac greșeala să mai iau un bărbat de la zero, sa îl învăț tot, cum să mănânce, ce să vorbească. Eu o să îl iubesc toata viața pe Reghe pe care îl cunosc eu.”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că se despart în toamna anului trecut. Antrenorul a plecat de acasă și s-a mutat alături de partenera care urmează să îi dăruiască un copil, cel de-al treilea băiat al său. Anamaria și Reghe au avut prima înfățișare la tribunal din cadrul procesului de divorț.

 

Urmăriți Impact.ro și pe