EXCLUSIV

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital după altercația cu Reghecampf. Care este, de fapt, starea impresarei. EXCLUSIV

Badea Violeta, Ana Maria Păsat 26.09.2022, 12:51

Deși are o carieră de succes și o avere impresionantă, viața Anamariei Prodan nu este doar lapte și miere. Celebra impresară trece prin momente delicate, după bătaia cu fostul său partener, Laurențiu Reghecampf. Luni, 26 septembrie, vedeta a ajuns de urgență la spital. Iată care este starea sa de sănătate. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală a oferit declarații în exclusivitate pentru Impact.ro!

Anamaria Prodan a ajuns pe mâna medicilor

După bătaia cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan se pare că nu se simte prea bine. Impresara are probleme de sănătate, căci astăzi, 26 septembrie, a mers de urgență la Spitalului Floreasca din București.

Acolo, vedetei i s-au oferit îngrijiri medicale, după ce durerile au început să i se amplifice. Ulterior, Anamaria Prodan este posibil să facă o vizită la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal în urma conflictului de vineri seară.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf s-a prezentat în această dimineață la camera de gardă, însă nu a rămas internată.

„S-a prezentat în această dimineață la camera de gardă, însă nu a rămas internată. Nu am acordul doamnei Prodan pentru a oferi mai multe detalii.”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut ca în ring

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați într-un conflict violent vineri seară. Din imaginile apărute în presă, se poate observa cum cei doi au început să-și împartă pumni în plină stradă.

Primul care lovește este antrenorul de fotbal. Acesta îi cară pumni fostei sale partenere, o împinge, iar impresara este trântită la pământ. De asemenea, aceasta e trasă de păr și lovită peste față cu palma. Puternică cum o ştim, Anamaria Prodan nu cedează.

Impresara se ridică și îl lovește pe Laurențiu Reghecampf cu un pumn în față, semn ce poate fi observat și la botezul fiului antrenorului și al Corinei Caciuc.

După ce s-au luptat în stradă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la secția de poliție din Snagov. Astăzi, după ce a trecut adrenalina, impresara se resimte și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și Scânteia care a declanșat furia lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon înainte să sară la bătaie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...