ANAF scoate la vânzare o casă de 120 metri pătrați. Prețul este unul foarte mic

Andrei Simion, Cristian Botez 31.03.2023, 18:49

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare o casă cu suprafața de 120 de metri pătrați, la un preț foarte mic. Licitația va avea loc la data de 10 aprilie, iar cei interesați de imobil îl pot vizita doar în baza unei programări făcute în prealabil.

Casă de 120 de metri pătrați, licitată de ANAF

Casa pe care ANAF Iași o scoate la licitație se află în satul Valea Seacă, judeţul Bacău. Licitația va avea loc la data de 10 aprilie, ora 10:00, la sediul instituției.

Prețul de pornire pentru această locuință cu suprafața de 120,13 de metri pătrați este de 139.000 de lei. Persoanele interesate pot depune documentele necesare, în intervalul orar 08:30 – 17:00, de luni până joi, sau 08:30 – 14:00 în ziua de vineri, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 1 din Iaşi, până la data de 4 aprilie, ora 14:00.

Casa licitată de ANAF

Ce documente trebuie să prezinte cei interesați

Pentru a participa la o licitație organizată de ANAF, ofertanții trebuie să depună următoarele documente: oferta de cumpărare, dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației, împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant, dacă e cazul.

De asemenea, pentru persoanele juridice române, este necesară o copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului. Pentru persoanele juridice străine, este cerut actul de înmatriculare tradus în limba română.

Pentru persoanele fizice române și străine, mai este necesară și o copie de pe actul de identitate, respectiv de pe actul de identitate sau pașaport. În plus, este nevoie de o declarație pe proprie răspundere a ofertantului prin care acesta certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Urmăriți Impact.ro și pe