ANAF scoate la vânzare mașini la preț de chilipir. Cu cât poți cumpăra un Mercedes

Anca Manolica 15.11.2022, 08:55
ANAF scoate la vânzare mașini la preț de chilipir. Cu cât poți cumpăra un Mercedes

Vești bune pentru românii care sunt în căutarea unui autoturism ieftin și performant. ANAF scoate periodic mașini la licitație, care se vând la prețuri incredibile. Iată lista maşinilor ce pornesc de la sume extrem de mici. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a putea cumpăra un Mercedes.

O nouă licitaţie ANAF cu mașini la prețuri mici

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate periodic mașini la licitație, care se vând la prețuri de chilipir. Astfel că, mulți români urmăresc cu mare interes aceste licitații care se organizează în toată țara, deoarece în acest fel își pot achiziționa o mașină la un preț mai mic decât ar fi pe piață.

Astfel, Fiscul scoate la licitație un Citroen Berlingo N1 model 1,9 D culoare alb, caroserie: FURGON, 3 uși, 2 locuri, an fabricație: 2001. Licitația va avea loc pe 25 noiembrie în orașul Cugir, iar prețul de pornire al licitației va fi de 5.495 lei.

Un autoturism marca Mercedes-Benz culoare albastru, caroserie: Berlină, 5 locuri, an fabricație: 2002, combustibil: diesel, putere: 125 KW, Capacitate cilindrică: 2685 CMC își caută și el cumpărătorul. Licitația va avea loc pe 25 noiembrie tot în orașul Cugir, prețul de pornire fiind de 3.861 lei.

De asemenea, se vine și un autoturism marca Skoda model Octavia, caroserie: COMBI, an fabricație: 2003. Licitația va avea loc pe 7 decembrie în orașul Aiud, iar prețul de pornire va fi de 7.562 lei.

ANAF scoate frecvent la vânzare mașini ieftine
ANAF scoate frecvent la vânzare mașini ieftine

Citește și: „Bogățiile” ANAF, la licitație: când cumperi aur, argint și pietre prețioase la licitație, de unde

Cum poți să participi la licitațiile ANAF pentru mașini recuperate de la datornici

ANAF vine periodic cu variante deloc de neglijat în cazul persoanelor interesate de achiziționarea unei mașini. Dacă și tu te-ai hotărât și vrei să îți cumperi o mașină prin această modalitate, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte. În primul rând, trebui să te prezinți la termenul licitație, dar și la locul fixat de cei care se ocupă cu licitația Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

În ceea ce privește documentele de care vei avea nevoie pentru a participa la o licitație ANAF, ei bine, cu cel puțin o zi înainte de la data stabilită pentru licitație, ofertanții trebuie să depună la sediul Fiscului următoarele documente:

  • oferta de cumpărare pentru mașina de la licitația ANAF;
  • dovada plății taxei de participare sau a construirii garanției sub formă de scrisoare de garanție (10% din prețul de pornire a licitației). Plata taxei de participare se va face în contul celor de la ANAF;
  • persoanele juridice trebuie să prezinte și o copie după certificatul unic de înregistrare (CUI), eliberat de Registrul Comerțului;
  • pentru persoanele juridice străine este necesar să aibă asupra lor actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • persoanele fizice străine trebuie să actul de identitate/pașaport și copie după acestea;
  • persoanele fizice din România trebuie să aibă și o copie după actul de identitate;
  • declarația pe proprie răspundere a ofertantului, care se va certifica că nu are nicio legătură cu debitorul.
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...