Ana Porgras revine la Survivor România 2021 în locul Roxanei Nemeş? Fanii sportivei aşteaptă marele anunţ

Cristian Cojocaru 07.04.2021, 10:14
Ana Porgras revine la Survivor România 2021 în locul Roxanei Nemeş? Fanii sportivei aşteaptă marele anunţ

Mai multe cotroverse au luat naștere după eliminarea concurentei Ana Porgras din cadrul competiției Survivor România. Fanii acesteia doresc însă revenirea fostei gimnaste în concursul care are loc în Republica Dominicană.

Ana Porgras ar putea reveni la Survivor România

După ce a fost eliminată din concurs, fanii Anei Porgras o doresc înapoi în competiție pe fosta gimnastă. Fanii acesteia au lansat o petiție care a reușit să strângă peste 80.000 de semnături, în numai 30 de ore în scopul ca Ana Porgras să revină în Republica Dominicană. Campioana mondială la gimnastică a fost eliminată duminică seara, astfel că fanii show-lui au luat cu asalt internetul.

Petiția prin care se solicită readucerea Anei Porgras în competiție a strâns un număr de semnături record într-un timp pe măsură. Cea care a a inițiat această petiție, își propusese să strângă 5.000 de semnături, însă campania a avut un foarte mare succes, astfel că i-a depășit așteptările inițiatoarei petiției.

Cele 5.000 de semnături pe care și le propusese să le strângă au fost atinse în aproximativ o oră de la lansarea petiției. Până luni seara, deja 50.000 de persoane semnaseră documentul, iar marți, în jurul orei 15:00, petiția ajunsese la aproape 80.000 de semnături. Fanii s-au gândit și la o soluție prin care Ana Porgras să fie readusă în joc. Aceasta ar putea să o înlocuiască pe Roxana Nemeș care făcea parte din echipa Faimoșilor și care a părăsit competiția din motive medicale.

Zanni a inceput sa planga atunci cand a aflat ca Ana Porgras va fi parasi competitia
Zanni a inceput sa planga atunci cand a aflat ca Ana Porgras va fi parasi competitia

Cine a nominalizat-o pe Ana

Potrivit regulamentului, dacă un concurent suferă o accidentare, acesta poate fi înlocuit de o rezervă care va intra în locul persoanei accidentate. Totuși, în regulament nu este prevăzut dacă un concurent care a fost eliminat se poate întoarce. Ana Porgras a părăsit competiția duminică seara, după ce a fost votată de către public.

Cu câteva minute înainte, fost gimnastă fusese nominalizată de către Jador, care a obținut titlul de omul săptămânii. La eliminare au participat Sebastian și Ana, precum și Marius și Mellina. Ana Porgras a obșinut cele mai puține voturi de susținere dintre cei patru, fiind anunțată că ea va fi cea care va pleca acasă.

Această veste l-a determinat pe Jador să își ducă mâinile la cap iar Zanni a început să plângă. Fanii din România nu au fosts de acord cu decizia luată duminică, postând mai multe mesaje pe rețelele de socializare. Concurenta se află încă în Republica Dominicană, intrând live și mulțumindu-le fanilor pentru susținere și pentru că au semnat petiția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI