Ana Porgras, primele dezvăluiri despre relația cu Zanni la Survivor. ”I-am oferit sufletul pe tavă”. Ce a urmat

Iancu Andreea 12.04.2021, 20:41

Cea mai recentă eliminare de la Survivor România, Ana Porgras, a vorbit deschis despre relația sa cu Zanni în cadrul competiției din Republica Dominicană. Sportiva a fost scoasă din joc după ce Jador a nominalizat-o pentru eliminare, în ciuda faptului că nu și-a dorit acest lucru.

Fosta gimnastă a fost eliminată din greșeală din competiția Survivor România

Una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor a fost eliminată din competiția din Republica Dominicană după o nominalizare mai puțin inspirată a lui Jador. Deși adusese trei puncte pe traseu pentru echipa sa, Ana Porgras s-a trezit nominalizată și apoi eliminată din concurs. Fosta gimnastă a povestit uimirea cu care s-a confruntat în concurs, însă a mărturisit că nu îi poartă pică lui Jador pentru gestul său, mai cu seamă că și el a fost la fel de surprins de plecarea sa.

Eram șocată. Am adus trei puncte, pe cel mai greu traseu de la Survivor, după părerea mea. Era epuizant, am intrat și la ștafetă cu Zanni. Oamenii au vazut acasă cât de mult suflet am pus. Venisem și cu o răsturnare de situație, era vis. Nu cred ca Jador a vrut să mă scoată din joc. Nu cred că s-a gândit o secundă că o să plec, chiar dacă zicea ca Elena e mai bună decât mine. A fost șocat, sentimentul de vinovăție a fost extrem de intens, a spus Ana Porgras la Teo Show.

Ana Porgras și Zanni, în competiția Survivor România 2021
Ana Porgras și Zanni, în competiția Survivor România 2021

Ana Porgras, despre relația cu Zanni. ”I-am oferit sufletul pe tavă”

Plecarea fostei gimnaste din competiție a fost resimțită în special de Zanni, relație despre care Ana Porgras a ales să vorbească în cadrul unui interviu recent. Concurenta a recunoscut că între ea și Zanni a existat inclusiv o mică ceartă, însă totul a avut legătură cu comportamentul bărbatului la adresa Elenei Marin. Discuția dintre ei a avut chiar și un efect benefic, prietenul său Zanni schimbându-și comportamentul.

L-a afectat pentru că eu am fost acolo necondiționat, eram lângă el. I-am spus când a greșit, dar l-am susținut. Am avut o mică ceartă: felul în care a spus lucrurile despre Elena nu mi s-a părut ok. Ușor, ușor, am văzut o schimbare la el, nu mai reacționa la fel de urât, a dezvăluit Ana potrivit viva.ro.

Iar imaginile cu Zanni plângând după plecarea Anei din competiție sunt cu atât mai emoționante pentru fosta gimnastă, care recunoaște că s-a atașat foarte mult de colegul său.

Nu mă pot uita la imagini pentru ca mă emoționează extrem de tare. Știu că l-am lăsat acolo. Am văzut în Zanni mai mult, i-am văzut sufletul, am văzut că trebuie să-i oferi afecțiune pentru a oferi. A fost lângă mine când am zis că nu mai pot. Îl apreciez foarte mult, a recunoscut Ana Porgras.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...