Primele declarații ale Anei Morodan, după ce a fost plasată sub control judiciar. „Am o rețetă de la medic”

Stan Filon 29.03.2023, 23:01

Celebra Ana Morodan s-a ales cu două dosare penale, în decurs de doar câteva ore! „Contesa Digitală”, cum este cunoscută pe rețelele sociale, a fost trasă pe dreapta de două ori de polițiștii de la rutieră, iar acum riscă ani grei de închisoare.

Update miercuri, 29 martie, ora 22.55. Ana Morodan a declarat după ce a fost pusă sub control judiciar că ”am o rețetă de la medic care conține benzotamină”.

”Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a declarat Ana Morodan.

Primele declarații ale Anei Morodan

Update miercuri, 29 martie, ora 18:54. Ana Morodan a făcut primele declarații după ce a fost reținută. Vedeta a spus că nu a consumat droguri, ci a luat pastile de somn, pentru că suferă de insomnii.

„Nu am consumat droguri, am o rețetă de la medic. Vă rog nu mai spuneți lucruri neadevărate că eu mereu am fost onestă cu voi”, a declarat Ana Morodan, potrivit Antena 3.

„Am condus fără carnet. Nu am consumat nicio substanță, doar am condus fără carnet. Am luat pastile de somn că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la polițiști. Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii”, a mai spus Ana Morodan.

Ana Morodan s-a ales cu două dosare penale în câteva ore

Update miercuri, 29 martie, ora 17:23. Ana Morodan a fost fotografiată sosind la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 din București. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile.

Știrea inițială:

Ana Morodan, care este un model pentru tineretul din ziua de azi, riscă să ajungă la închisoare, după ce s-a ales cu două dosare penale în decurs de doar câteva ore! În plus, a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, după ce a fost prinsă la volan în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, dar și a drogurilor.

Mai mult decât atât, Ana Morodan ar fi intrat în coliziune și cu două autoturisme, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri! Brigada de Poliție a transmis clarificări în cazul reținerii Anei Morodan. Conform oficialilor, „contesa digitală” a încercat să scape de filtrul agenților și a apăsat pedala de accelerație, lovind două mașini, potrivit gandul.info.

Ana Morodan s-a ales cu doua dosare penale in cateva ore
Ana Morodan s-a ales cu doua dosare penale in cateva ore

A refuzat să oprească la filtrul poliției și a acroșat alte două mașini

„La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule”, a transmis, miercuri, Brigada de Poliție. Din fericire, în urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

„După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat”, precizează oficialii.

Atunci, Ana Morodan s-a ales cu un dosar penal pentru „Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal. Influencerița nu s-a oprit aici. A continuat să petreacă toată ziua, însă a fost oprită din nou de polițiști.

„Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal. De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, conform Brigăzii de Poliție a Capitalei.

Se cere arestarea influenceriței

În acest context, Ana Morodan a fost dusă din nou la sediul INML, pentru a i se recolta mostre biologice, moment în care ea s-a ales cu dosarul penal cu numărul doi.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal. În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”, conform sursei citate anterior.

Influencerița a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii de la Brigada Rutieră, după ce a fost oprită în trafic de două ori. În cursul zilei de miercuri, creatoarea de conținut digital va fi dusă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Ana Morodan are 38 de ani, este blogger și influencer în România. Ea este cunoscută în social media drept „contesa digitală”.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...