Ana Maria Mărgean poate deveni un nume mare în muzica din România. Ce s-a aflat despre câștigătoarea Românii au talent

Stan Filon 17.08.2021, 08:55
Ana Maria Mărgean poate deveni un nume mare în muzica din România. Ce s-a aflat despre câștigătoarea Românii au talent

Ana Maria Mărgean poate deveni un nume mare în muzica din România, mai ales acum, după ce s-a decis să aibă o colaborare cu solistul trupei Deepcentral, Doru Tudoruț. Cei doi au fost surprinși chiar în studioul de înregistrări, unde pregăteau o piesă nouă.

Ana Maria Mărgean, pregătită să devină un nume cu greutate în muzica din România

Ana Maria Mărgean a devenit cunoscută în toată România, după numărul ei fantastic de la emisiunea fenomen ”Românii au talent”. Are doar 12 ani, dar a uimit imediat juriul de la emisiune. Este ventriloc, dar are și o voce remarcabilă. Așadar spectacolul a fost complet, iar telespectatorii au votat-o pe Ana Maria Mărgean în finala Românii au Talent. Tânăra a plecat acasă cu marele premiu, de 120 de mii de euro.

Ei bine, asta se întâmpla în luna mai. Puștoaica însă nu s-a odihnit mai deloc toată vara. A scos pe piață piesa ”Ascultă inima”, interpretată, așa cum era de așteptat, împreună cu păpușa sa, căreia îi dă voce. Melodia a strâns peste 27 de mii de vizualizări, în numai două săptămâni de la lansare.

Ana Maria Margean, pregătita sa devina un nume cu greutate in muzica din Romania
Ana Maria Margean, pregătita sa devina un nume cu greutate in muzica din Romania

Lucrează la cea de-a doua piesă

Ana Maria Mărgean se pregătește însă pentru o nouă piesă! Câștigătoarea de anul acesta de la ”Românii au talent”, lucrează cu Doru Todoruț (44 de ani) pentru o melodie nouă. Tânăra a intrat în studioul de înregistrări cu solistul de la Deepcentral pentru a înregistra o nouă compoziție care este așteptată de toți fanii fetiței.

Cei doi artiști s-au fotografiat în cabina de înregistrare și au postat fotografia pe rețelele de socializare, iar mesajul a fost unul scurt și la obiect: ”În curând o nouă melodie „Boom”, Doru Todoruț, Achim Marian, Bulls Records”. Așadar, tânăra ventriloc are în spate o adevărată echipă de profesioniști.

Colaborează cu Doru Todoruț

Puțini știu, dar Doru Todoroț a fost învățător la vața lui! Așadar, are răbdare cu noua sa elevă/colaboratoare, mai ales că știe să se poarte cu fetițele de vârsta ei, fiind și el tatăl a trei micuțe. Solistul de la Deepcentral a divorțat însă de ceva timp, dar are o relație foarte apropiată cu cele trei fiice ale sale.

„A fost o decizie comună aceea de a nu vorbi despre divorţ. Copiii trebuie să se bucure de copilărie, adulţii mai fac greşeli. Ca părinţi relaţionăm foarte bine, mai bine decât atunci când eram împreună. Există înţelegere şi linişte. Gemenele sunt încă mici şi nu ştiu nimic, dar Rebeca are 5 ani şi a pus nişte întrebări fireşti. Realitatea s-a acceptat destul de uşor”, declara în urmă cu ceva timp solistul de la Deepcentral.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...