Ana Birchall dezvăluie că a fost victima unei tentative de asasinat. Fostul ministru PSD a povestit ce s-a întâmplat

Madlen Moraru 04.06.2020, 14:17
Ana Birchall dezvăluie că a fost victima unei tentative de asasinat. Fostul ministru PSD a povestit ce s-a întâmplat

Ana Birchall a dezvăluit faptul că a fost victima unei tentative de asasinat. Fostul ministru din cadrul guvernului condus de Viorica Dăncilă a făcut toate declarațiile șocante pe un post de televiziune.

Ana Birchall dezvăluie că a fost victima unei tentative de asasinat

Ana Birchall, ministrul de Justiție, în executivul PSD condus de către Viorica Dăncilă, a dat detalii neștiute. Aceasta a fost victima unei tentative de asasinat. Dezvăluirile au venit în cadrul unui interviu televizat, pe care l-a acordat de curând. Potrivit celor de la adevărul.ro, cunoscuta femeie politician a relatat că în urmă cu un an mașina în care se aflau atât ea, dar și soțul ei împreună cu copilul lor a fost accidentată în mod suspect.

Momentul în care a avut loc acest incident a fost în urmă cu un an, în această perioadă. Se pare că în respectivul interval de timp, Ana Birchall s-ar fi opus înființării unei Secții Speciale pentru procurori. Totul ar fi fost spre nemulțumirea celor din PSD.

Ana Birchall dezvăluie că a fost victima unei tentative de asasinat. Fostul ministru PSD a povestit ce s-a întâmplat
Ana Birchall a fost ministrul Justiției în timpul în care Viorica Dăncilă s-a aflat la conducere

Fostul ministru PSD a povestit ce s-a întâmplat

Ana Birchall a făcut dezvăluiri uluitoare, în cadrul unei emisiuni de pe Realitatea Plus. Fostul ministru din administrația Dăncilă susține în prezent că a fost la un pas să își piardă viața, fiind victima unei tentative de asasinat. Politicianul a făcut inclusiv câteva declarații despre presiunea pe care a resimțit-o și la care ar fi fost supusă de către partidul din care făcea parte, când era ministrul Justiției.

„Eu mă mulţumesc că ai mei sunt bine şi am trecut peste acest lucru. A fost un şoc! S-a întâmplat lucrul ăsta anul trecut. Eu nu am fost în maşină, trebuia să fiu şi eu în maşină. Erau soţul meu şi copilul meu. Poate că a fost un simplu accident. Eu, personal, nu cred, pentru că o asemenea maşină, la 30-40 de km/h, cât aveau ei, şi ăsta a fost, de fapt norocul, că abia pornise de la stop şi aveau 30-40 de km/h să ai daună totală la o asemenea maşină e ceva.

Dar, ăsta nu e un episod singular! Mai sunt şi altele. Nu vreau să… Nu este un episod singular. Au fost… Nu numai eu, ci şi oamenii din Ministerul Justiţiei, a fost un asediu permanent. M-au ameninţat diverse persoane şi din mediul politic, şi din zona privată”, a transmis fostul ministru, în emisiunea „Legile puterii”.

Urmăriți Impact.ro și pe