Amintirea pe care Cătălin Moroșanu ar vrea s-o șteargă cu buretele. Șocul pe care l-a trăit în urmă cu câțiva ani îl urmărește și acum: „Au fost cele mai grele din viața mea”

Andra Daoud 13.08.2022, 14:54
Amintirea pe care Cătălin Moroșanu ar vrea s-o șteargă cu buretele. Șocul pe care l-a trăit în urmă cu câțiva ani îl urmărește și acum: „Au fost cele mai grele din viața mea”

Cătălin Moroșanu a luptat ani buni în ring contra unor adversari de temut, dar niciun meci nu se compară cu o experiență prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Sportivul și-a testat limitele, la un moment dat, într-un show de supraviețuire, iar unele probe au fost extrem de grele. Sunt amintiri care îl răscolesc și acum, la mai bine de șapte ani de la încheierea show-ului.

Amintirea care îl urmărește și acum pe Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu nu se dă în lături de la provocări extreme și a demonstrat-o de multe ori, de-a lungul timpului. Sportivul a participat la numeroase reality show-uri difuzate la TV, însă unul anume i-a testat limitele. Este vorba despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, competiție pe care Moroșanu a câștigat-o în urmă cu șapte ani, după ce a rezistat eroic în junglă și a dus la capăt probe care mai de care mai dificile.

Dincolo de condițiile grele din junglă, Moro își amintește și acum proba care l-a solicitat cel mai mult și în urma căreia a apărut celebra melodie „Lasă cucu-n pace”. Într-un interviu pentru EGO.ro, Moroșanu și-a amintit cum a fost pentru el experiența din junglă și le-a dat sfaturi concurenților care au pornit în aventura din Republica Dominicană recent.

„Amintirile sunt destul de dureroase, în sensul că a fost o experiență foarte grea. Dacă este să compar, cele 21 de zile, căci acum nu știu ce format este, au fost cele mai grele din viața mea. Nu aveai mâncare, nu aveai nimic. Aveam un pumn de orez și un pumn de orez. Nici sare, nici zahăr. În 21 de zile am slăbit 10-12 kilograme. Pentru mine a fost un șoc. La Survivor mai ai cocos, aici nu ai nimic. Foarte greu a fost”, a povestit Cătălin Moroșanu pentru sursa citată.

Amintirea pe care Catalin Morosanu ar vrea s-o stearga cu buretele
Catalin Morosanu, in momentul in care a castigat trofeul Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Ce calități ar trebui să aibă câștigătorul noului sezon

Cătălin Moroșanu a spus că s-ar întoarce în junglă, dacă ar avea ocazia, pentru că acum știe la ce să se aștepte. S-ar gândi însă bine înainte de a lua decizia, nu neapărat din cauza probelor dificile, ci mai ales din pricina lipsei hranei.

„Da, m-aș mai duce, cum să nu! Acum sunt pregătit, știu la ce să mă aștept. Dar o să mă gândesc de vreo 2-3 ori înainte să zic dacă mă duc sau nu. M-aș gândi la ce format există. Nu e vorba de șerpi sau alte lucruri, ci pur și simplu intervine situația în care nu ai ce să mănânci”, a precizat sportivul.

Și pentru că tot a venit vorba despre probe, Moro și-a amintit cea mai mare provocare căreia a trebuit să îi facă față cât timp s-a aflat în junglă.

„Proba cu șobolanii a fost cea mai nasoală. M-au băgat într-un sicriu, au pus apă rece și au dat drumul la șobolani. Aceasta a fost cea mai grea probă. Mi-am mai pus capul într-un bol și acolo erau tot felul de insecte. Este o senzație nasoală ca acestea să umble prin cap. Mai este și mâncarea, trebuia să bei sânge și să mănânci ochi de bou. Nu este chiar așa de ușor”, și-a amintit Moroșanu.

Cât despre calitățile pe care ar trebui să le aibă un concurent pentru a avea șanse la trofeu, Moroșanu crede că popularitatea și autenticitatea sunt cele mai importante:

„Să fie iubit de public și să fie el însuși. Este foarte asemănător show-ul cu Survivor la tot ce înseamnă a trăi într-un grup, doar că, la Survivor, măcar aveam un inamic. Luptam contra cuiva. Aici nu există un inamic, toți sunt concurenți. Este altceva”.

Cele 12 vedete care au acceptat provocarea de a filma în jungla din Republica Dominicană sunt: Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

Urmăriți Impact.ro și pe