Amenzi de până la 3000 de lei. Greșeala aspru sancționată de polițiști

Madlen Moraru 29.06.2020, 14:44
Amenzi de până la 3000 de lei. Greșeala aspru sancționată de polițiști

S-au aplicat amenzi de până la 3000 de lei, în ultimele zile. Cele mai aspru sancționate greșeli au fost enumerate de către autorități. Totodată, au existat foarte multe locuri supuse verificărilor.

Amenzi de până la 3000 de lei. Greșeala aspru sancționată de polițiști

În ultimele 3 zile, autoritățile au realizat verificări, la nivel național. Poliţia Română a dat amenzi de până la 3000 de lei, pentru nerespectarea normelor stabilite. Au fost vizate foarte multe locuri de către polițiști și în contextul pandemiei cu noul virus. Totodată, au fost supuse verificărilor atât tereasele, barurile, cluburile în aer liber, dar și plajele. Acțiunea de verificare a mai vizat și transportul în comun, sau activitățile dedicate divertismentului.

Amenzi de până la 3000 de lei. Greșeala aspru sancționată de polițiști
Au fost aplicate amenzi de până la 3000 de lei, în acest weekend

Perioada de relaxare a însemnat și un val de amenzi, aplicate pe perioada weekend-ului. Autoritățile transmit că au fost, doar în Capitală, angrenați în această misiune specială peste 3.200 de poliţişti. Mai mult, au fost verificate 4.139 de societăţi comerciale, în total. În cazul a 73 de unități economice au fost constatate nerespectări ale măsurilor de diminuare a riscurilor de molipsire cu coronavirus. De aceea, s-au aplicat amenzi usturătoare și dintre acestea au existat 52 de sancțiuni cu o valoare de 3.500 de lei, aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activităţi în spaţiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicţii sau restricţii. Alte 407 de amenzi, de aproximativ 36.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Le-au fost date amenzi și celor care nu au respectat modul în care trebuie amenajate terasele sau nu au ținut cont de distanțarea fizică. În acest caz s-au dat 28 de sancţiuni, cu o valoare totală de 29.000 de lei.

Potrivit celor de la Mediafax, unui punct de lucru din sectorul 2 din București i-a fost aplicată o amendă de 3000 de lei pentru nerespectarea normelor igienico-sanitare. A mai existat și o altă contravenție de 5.000 de lei aplicată din pricina insuficienței de produse biocide, în cazul unei societăți comerciale.

Urmăriți Impact.ro și pe