Fugarul Ghiță amenință. Pe cine vrea să trimită peste protestatarii #Rezist

Ciprian Ioana 12.03.2019, 14:56
Fugarul Ghiță amenință. Pe cine vrea să trimită peste protestatarii #Rezist

Fostul deputat Sebastian Ghiță, fugit în Serbia, face declarații scandaloase. Vrea să-și pună oamenii să meargă peste protestatarii care se adună în Piața Victoriei.

Declarațiile au fost făcute, unde altundeva, decât la RTV, televiziunea pe care a înființat-o în 2011, pe vremea când nu avea probleme cu legea și nu era nevoit să se ascundă la Belgrad.

România TV – 11 martie: Sebastian Ghiță amenință pe post protestatarii #rezist:

România TV – 11 martie: Sebastian Ghiță amenință pe post protestatarii #rezist:"Daca le mai prindem pe strazi pe bandele #rezist cum i-am vazut astazi la Ministerul Justitiei s-ar putea sa se intalneasca cu niste cetateni de la Partidul Romania Unita care sa le dea niste suturi in fund si sa ii trimitem acasa. Ca daca politia nu-i trimite acasa o sa-i trimitem noi.”Vă rugăm trimiteți această sesizare către CNA: https://goo.gl/mkLtMb În plus, MULȚUMIM Hervis Sports Romania că susține astfel de emisiuni de ”calitate” prin bugetele lor de publicitate. Sperăm să vindeți multe biciclete către persoanele de peste 65 de ani – targetul de audiență pe care l-ați ales prin acest spot. (sursa: https://www.forbes.ro/cine-se-uita-la-romania-tv-profilul-telespectatorilor-prime-time-134116 ) Restul publicului sigur nu va mai cumpăra nimic de la voi.

Publicată de Stop Fake News in Romania pe Marţi, 12 martie 2019
Sursa:
Stop Fake News in Romania

În intervenția de la RTV, scoasă la lumină de pagina de Facebook ”Stop fake news în România”, fostul deputat a amenințat că îi va pune pe membrii PRU (Partidul România Unită) să meargă peste protestatari și ”să le dea o mamă de bătaie”.

„Daca le mai prindem pe străzi pe bandele #rezist cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul Romania Unită, care să le dea niște șuturi în fund și să îi trimitem acasă. Că dacă Poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi”.

Sebastian Ghiță, fost deputat

Declarațiile revoltătoare vin din partea unui fost parlamentar, care, recent, a anunțat că vrea să candideze la europarlamentare și care, ani la rândul, a reușit să joace pe degete justiția din România.

Sebastian Ghiță este cercetat în mai multe dosare penale, fiind acuzat că a făcut afaceri dubioase cu statul, de pe urma cărora s-a îmbogățit și a câștigat influență în cercurile înalte de demnitari.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe