Amenințări ca în spatele blocului la Survivor România. ”Te iau de cozile alea”. Ce a urmat

Ana Anitoiu 05.05.2021, 16:41
Amenințări ca în spatele blocului la Survivor România. ”Te iau de cozile alea”. Ce a urmat

Amenințări ca în spatele blocului la Survivor România! Tensiunile din Republica Dominicană au ajuns la un nou nivel, iar o concurentă și-a avertizat o colegă de echipă că ar putea apela la violență. Într-o altă tabără s-a lăsat chiar cu bătaie.

Scandal și scenă violentă la Survivor România

În ediția de joi, 6 mai, a emisiunii ”Survivor România 2021” de la Kanal D, va izbucni un scandal ce va degenera într-o scenă violentă. În timpul primului joc din această săptămână, Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă se vor lua la bătaie, în urma unor cuvinte dure aruncate pe traseu.

Faimosul se va apropia cu agresivitate de Războinic și va începe să-l împingă, din cauza unor injurii pe care i le-a adresat Albert Oprea. Între ei va interveni Culiță Sterp, care îl va împinge pe colegul său din echipa roșie cât mai departe de celălalt concurent.

Amenintari la Survivor Romania. ”Te iau de cozile alea”. Ce s-a intamplat
Concurenti la Survivor Romania 2021

Sorin Pușcașu de la Survivor România, replică dură legată de doi concurenți

De asemenea, Sorin Pușcașu de la ”Survivor România 2021” va da o replică dură cu privire la doi alți concurenți. Mai exact, după ce Maria Chițu a depășit recordul ce fusese stabilit de Albert Oprea ca favorit în emisiunea de la Kanal D, concurentul va simți că merită să primească mulțumiri atât de la unul, cât și de la altul.

”Atât Albert cât și Maria ar trebui să îmi mulțumească, eu i-am făcut victime, ceea ce acasă prinde foarte mult”, a spus Sorin Pușcașu. ”Au rămas ei doi cei mai vechi, Sorin îl face pe Albert fals…”, a spus și Bogdan pe această temă.

Amenințări la Survivor România 2021

Un alt conflict va izbucni între două Faimoase. Raluca, una dintre cele mai noi concurente de la ”Survivor România”, o va amenința pe Elena Marin în fața tuturor. Ea consideră că fosta dansatoare a Andreei Bălan joacă un rol în cadrul concursului din Republica Dominicană. ”Cred că joacă rolul foarte bine și pentru mine a luat premiul Oscar”, va spune ea. Enervată la culme, nu va mai ține cont de nimic și o va amenința cu bătaia.

”Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici…”, va spune Raluca. ”Ooo, serios?! Asta e o amenințare! Să îmi fie frică se merg prin București ca să nu mă bată Raluca…”, va reacționa Elena Marin. Zannidache nu va sta departe de acest scandal. ”M-a amenințat, a zis că îmi face, că îmi drege”, o va imita el pe dansatoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...