Amenințarea făcută de Andreea Marin, în direct la TV. ”Iubitul meu are o armă”. Cui i-a fost adresată

Stan Filon, Radu Oprișan 25.03.2021, 14:15
Amenințarea făcută de Andreea Marin, în direct la TV. ”Iubitul meu are o armă”. Cui i-a fost adresată

Andreea Marin a suprins pe toată lumea atunci când a făcut amenințări pe față, invitată fiind la o emisiune de televiziune. Fosta Zână a surprizelor se pare că le-a pregătit surprize neplăcute hoților care dau spargeri prin Voluntari.

Andreea Marin i-a amenințat pe hoții care dau târcoale casei sale

Andreea Marin a trecut recent printr-o experiență foarte neplăcută. Mai mulți hoți au vrut să pătrundă în locuința sa din Voluntari. Aceștia nu au reușit însă să intre în locuință, deoarece aceasta este foarte securizată, după cum a recunoscut chiar Andreea Marin.

Vedeta și-a fortificat locuința recent, ocazie cu care a montat uși și ferestre noi, securizate, dar și un sistem de alarmă performant. Așa că hoții nu au reușit să ajungă prea departe cu planul lor răutăcios. Aceștia au declanșat sistemul de alarmă, iar firma de pază care monitorizeazî locuința s-a deplasat la fața locului și a apelat numărul de urgență 112. Oamenii legii au sosit și ei la fața locului foarte repede. Se pare că Andreea Marin are și câteva bănuieli legate de identitatea hoților.

Andreea Marin i-a amenintat pe hotii care dau tarcoale casei sale
Andreea Marin i-a amenintat pe hotii care dau tarcoale casei sale

”Posedă din punct de vedere legal o armă cu care se poate apăra”

”Cu această renovare am schimbat ușile, sunt securizate, la fel sunt ferestrele. E cu totul alt sistem. E foarte greu să intri. O să-i dezamăgesc pe hoți, dacă se așteaptă să găsească mare lucru înauntru. Nu au reușit să intre în casă, au venit degeaba. Noi ne perfecționăm, o să facem un sistem de securitate și mai bun. Nu doar în zona noastră se întâmplă, în general în ultimele luni se tot dau spargeri. S-au făcut niște eliberări de după gratii mai devreme decât trebuia”, a declarat Andreea Marin, la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Mai mult, Andreea Marin a spus că iubitul ei, fostul consul Adrian Brâncoveanu are persmis de port armă și chiar deține una. ”Adrian are permis port armă. El posedă din punct de vedere legal o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el!”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin și-a transformat locuința într-o adevărată fortăreață, după ce în anul 2015 hoții au reușit să pătrundă în casa vedetei. Aceștia au sărit gardul, au spart geamurile imobilului și au sustras diverse bunuri. În 2018, Andreea Marin a făcut o investiție serioasă și și-a împrejmuit vila cu un gard din fier forjat și a montat camere de luat vederi peste tot.

Urmăriți Impact.ro și pe