Amenințarea cu care Dana Săvuică trăiește de 10 ani. Ce i-au transmis doctorii

Badea Violeta 01.06.2022, 16:41

Dana Săvuică este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi din țară, care a reușit să-i cucerească pe telespectatori prin farmecul său, și prin emisiunile pe care le-a moderat de-a lungul timpului. Încă de când a apărut în lumina reflectoarelor, presa a dorit să afle detalii ascunse din viața vedetei, însă puține lucruri au ieșit la iveală. Abia acum a dezvăluit că, de un deceniu, trăiește cu teamă incredibilă. Iată despre ce este vorba!

Dana Săvuică, despre teama care nu-i dă pace

Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, este una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră. Vedeta are un trup de invidiat, ce o face să arate mai degrabă ca o adolescentă.

De curând, fostul model a avut-o ca invitată pe actrița Eugenia Șerban în emisiunea Ego Life pe care o moderează, în fiecare luni, de la ora 21:00. La un moment dat, superba blondină a vorbit, în premieră, despre teama care nu-i dă pace de mai bine de un deceniu. Dana Săvuică a povestit ce i-au spus medicii, în urma unor analize.

„Când aveam în jur de 40 plus de ani, acum 10 ani în urmă, am trimis un test cu salivă la niște laboratoare, undeva în străinătate.

Proba mea a ajuns la analiză în data de 10.10.2016, a fost evaluată strict pe ceea ce mi-am dorit eu să aflu despre sănătatea și corpul meu și despre genetica mea.

Am vrut să știu ce e cu mine. Am vrut să știu cine sunt. La ce este corpul meu vulnerabil. (…) Dau la pagina pentru gene relevante pentru cancer la sân.

Riscul dvs de a dezvolta cancer la sân este, comparativ cu cel al majorității populației, cu 1,40 de ori mai ridicat. Deci eu sunt de la risc obișnuit spre riscul avansat. De 10 ani duc frica asta.”, a mărturisit Dana Săvuică în cadrul emisiunii pe care o găzduiește în mediul online.

Dana Savuica 

Eugenia Șerban: „Vindecarea mea a fost psihică”

Actrița Eugenia Șerban este o adevărată luptătoare și un exemplu pentru multe femei din România și nu numai. Aceasta a reușit să învingă cancerul în urmă cu doi ani de zile și a demonstrat că nimic nu este imposibil.

„Mai mult de 50% din vindecarea mea a fost psihică. Pentru că mi-am dorit să trăiesc. Pentru că mi-am spus că încă nu am terminat ce aveam de făcut pe lumea asta. Cel puțin din vedere profesional și în al doilea rând ca mamă.

Chiar dacă am un băiat care are 29 de ani acum încă nu s-a căsătorit, cu toate că e cu aceeași fată de 9 ani. Am zis că trebuie să trăiesc să îmi văd copilul căsătorit și nepoții în brațe.

Am spus că mai am multe lucruri frumoase de trăit și de făcut pe lumea asta, Nu s-a închis aici misiunea mea pe pământ. Și atunci m-am motivat singură.

Băiatul meu mi-a spus: dacă și tu îndrăznești să pleci… tatăl lui fiind mort de când el nu făcuse 18 ani. O să mă ai pe conștiință. Asta a fost așa, un șut.”, a declarat Eugenia Șerban în emisiunea Ego Life, moderată de Dana Săvuică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...