Amendă pentru Răzvan Stanca. Adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu

Marian Cărăvan 12.08.2020, 18:26
Amendă pentru Răzvan Stanca. Adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este personaj cunoscut și în lumea fotbalului. În urmă cu mai mulți ani, viața a dus-o în preajma fostului fotbalist Răzvan Stanca.

Răzvan Stanca, amendat din cauza Biancăi Drăgușanu

Răzvan Stanca a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu prin intermediul unei foste prietene. El juca la Pandurii Târgu Jiu, ulterior ajungând la Steaua București, mai întâi sub formă de împrumut, apoi transferat definitiv. La un moment dat, fostul fotbalist a trebuit să-i dea explicații lui Victor Pițurcă pentru relația sa cu Bianca Drăgușanu. Și chiar a primit o amendă după ce a fost surprins că vorbea în direct la tv la o oră la care trebuia să fie de mult la somn.

„A fost o prostie că am intrat la Capatos în direct. Am luat o amendă de 500 de euro. Am plătit prețul minim pentru că avea de gând să mă schimbe cu Marius Popa. Nu comentez. Am ieșit și la Târgu Jiu cu Bianca Drăgușanu, alături de soția mea. A fost o relație de prietenie și s-a speculat. S-a întâmplat în 2009. Ne salutăm dacă ne vedem pe stradă, dar nu am ținut legătura cu ea”, și-a amintit, peste ani, Răzvan Stanca.

Victor Pițurcă și-a trimis spionul în camera lui Răzvan Stanca

În seara cu pricina, Victor Pițurcă l-ar fi trimis pe Eugen Neagoe în camera lui Răzvan Stanca, după ce antrenorul fusese sunat de Valeriu Argăseală să-i spună fotbalistul vorbea la o emisiune nocturnă despre relația sa cu Bianca Drăgușanu. Au trecut aproximativ zece ani de la acel moment în urma căruia Răzvan Stanca s-a ales cu amenda de 500 de euro. Își aduce aminte și de dialogul cu fostul coleg de cameră, Alex Păcurar.

„Alex Păcurar, colegul meu de cameră de atunci, făcea mișto de mine și după mi-a zis: Ești întreg la minte? Vrei să te dea afară Piți?. Victor Pițurcă l-a trimis pe Eugen Neagoe în cameră. Ne punea să ținem cheile în ușă pe afară pentru a putea intra să ne controleze. Nu i-a căzut bine nici dânsului când l-a sunat Valeriu Argăseală să îi spună că eram în direct la TV la ora aia… era 00:30”, a spus Răzvan Stanca la ProSport Live.

Răzvan Stanca a fost legat o bună perioadă a carierei de antrenorul Victor Pițurcă, pe care l-a prins atât la Steaua, cât și la Universitatea Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe