Amenda pe care au luat-o nişte şoferi pentru că au parcat pe pajişte. Nu e de glumă, jandarmii i-au văzut imediat

Stan Filon 26.11.2021, 08:28
Amenda pe care au luat-o nişte şoferi pentru că au parcat pe pajişte. Nu e de glumă, jandarmii i-au văzut imediat

O ieșire la picnic s-a lăsat cu amendă pentru patru șoferi care au fost să se relaxeze în zona Masivul Rarăului. Aceștia și-au parcat mașinile chiar pe pajiștea alpină și au fost surpriși de o patrulă a jandarmilor care a trecut prin zonă.

Amendă pentru patru șoferi care au parcat pe o pajiște montană

Jandarmii montani au din Municipiul Câmpulung Moldovenesc au observat patru autoturisme care staționau pe o pajiște alpină din apropierea Vârfului Rarău, duminică, 21 noiembrie. Aceștia au pornit imediat în identificarea celor patru șoferi.

Conducătorilor auto li s-a reamintit faptul că circulația cu autoturisme, ATV-uri, motociclete etc. este interzisă pe pajiștile permanente. Mai mult decât atât, jandarmii le-au arătat șoferilor și panoul pe care scria negru pe alb regulile de acces în acea zonă. Acesta se afla chiar lângă mașinile parcate.

Amenda pentru patru soferi care au parcat pe o pajiste montana
Amenda pentru patru soferi care au parcat pe o pajiste montana

Șoferii au parcat chiar lângă panoul pe care erau scrise regulile de acces în acea zonă montană

Cei patru șoferi erau chiar localnici, însă jandarmii le-au aplicat două amenzi și două avertismente. Cuantumul amenzilor s-a ridicat la suma de 1.000 de lei.

”Totodată, atragem atenția că circulația pe pajiști cu orice mijloace de transport, precum autovehicule, motociclete, ATV-uri sau mopede în vederea organizării de activități sportive, de recreere și turism, fără acordul deținătorului sau al utilizatorului fondului, constituie contravenție conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2013 privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente”, informează Jandarmeria Română.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...