Amendă de 5000 de lei pentru Kanal D! Motivul pentru care postul tv a primit sancțiunea. Ce s-a întâmplat la Puterea Dragostei

Mirabela Vasile 08.09.2020, 17:24
Amendă de 5000 de lei pentru Kanal D! Motivul pentru care postul tv a primit sancțiunea. Ce s-a întâmplat la Puterea Dragostei

Postul de televiziune Kanal D a primit o nouă sancțiunea din partea Consiliului Național al Audiovizualului. În ședința de marți, 8 septembrie au fost puse în analiză mai multe emisiuni de televiziune din perioada 6-19 august. Limbajul necorespunzător a adus o sancțiune în valoare de 5.000 de lei pentru emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Nouă sancțiune pentru emisiunea ”Puterea Dragostei”

Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D în ședință, a încercat să apere comportamentul și limbajul concurenților.

„Eu nu am auzit nicio înjurătură, niciun cuvânt licențios. În majoritatea timpului nu au fost motive de a se sancționa ceva. În această emisiune au fost niște momente mai tensionate, dar în acest caz cuvintele licențioase au fost acoperite.

Toată lumea știe ce conține această emisiune. Sunt tineri de 20 de ani care au asemenea comportament, nu avem ce să facem. Este o emisiune de divertisment, care sunt filmați sute de ore.

Noi cenzuăm momentele care sunt nepotrivite de difuzat, acoperim toate cuvintele licențioase. Moderatoarea le atrage atenția concurenților și încearcă să modereze discuția. Sesizările sunt total în neconcordanță cu ce s-a văzut pe post.”,a spus Băleanu, potrivit Pagina de Media.

„Este foarte multă agresivitate verbală. Ce se întâmplă în acea emisiune emană foarte multă agresivitate verbală. Chiar dacă sunt niște tineri de 20 ani, dar totuși nu sunt un model reprezentativ. Ei nu reprezintă un etalon. Când îi punem la televizor într-o emisiune și stau acolo sute de ore și îi prezentăm publicului într-un serial atât de lung, precum această emisiune, ei ar trebui să aibă un comportament adecvat, să fie un etalon pentru generația lor”, a venit în replică unul dintre membrii CNA.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” nu este la prima abatere. Primele două sezoane prezentate în trecut de Andreea Mantea au venit cu foarte multe amenzi pentru Kanal D. La ultima strigare, Kanal D plătise deja 25.000 de lei, tot pentru limbajul trivial, dar și pentru anumite scene de violență.

Emisiunea „Puterea Dragostei” este difuzată de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, și sâmbăta și duminica, în intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00.

Unul dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți de la ”Puterea Dragostei” se întoarce în emisiune

Livian, câștigătorul celui de-al doilea sezon din show-ul „Puterea Dragostei” de la Kanal D e pe cale să revină în casa din Turcia. Fostul iubit al brunetei Bianca Comănici nu va ajunge acolo singur, ci va fi însoțit de actuala iubită, Florentina Nicol.

Livian se întoarce la Puterea Dragostei
Livian se întoarce la Puterea Dragostei

Revenirea a fost anunțată chiar de tatăl concurentului, Nelson Mondialu. Acesta a vorbit într-un vlog de pe canalul personal de Youtube că cei doi au mers recent în Istanbul la casting, ambii fiind acceptați de producătorii emisiunii.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe