Amanta lui Ciprian Marica rupe tăcerea. Ce spune despre momentul în care soțul i-a prins la hotel

Nicu Stan 15.10.2021, 16:41
Amanta lui Ciprian Marica rupe tăcerea. Ce spune despre momentul în care soțul i-a prins la hotel

Amanta lui Ciprian Marica, cea care a fost surprinsă în camera de hotel alături de fotbalist, a decis că a venit vremea să facă dezvăluiri. Este incredibil ce spune despre momentul în care soțul ei i-a prins pe amândoi în camera de hotel din Cluj.

Ana Muntean, dezvăluiri despre episodul în care a fost surprinsă de soțul său cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel

Ana Muntean, devenită cunoscută publicului după ce a fost surprinsă chiar de soțul ei într-o cameră de hotel alături de Ciprian Marica, s-a pus pe făcut dezvăluiri de la acel moment neplăcut.

Ana Muntean și Ciprian Marica au avut parte de o întâlnire fierbinte, dar care s-a terminat într-un mod mai mult decât neplăcut.

Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica, s-a impacat cu sotul
Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica, s-a impacat cu sotul

Ana Muntean nu are regrete

Astfel, de curând, Ana Muntean a vorbit deschis despre acest subiect în cadrul unui interviu, în care a dezvăluit că nu are niciun regret.

Ana Muntean a fost surprinsă chiar de soţul său în camera de hotel din Cluj, iar filmările pe care bărbatul le-a făcut celor cei doi au devenit imediat virale.

Ana Muntean recunoaște că a trecut prin momente dificile

Astfel, Ana Muntean a vorbit despre acea perioadă în care a fost protagonista scandalului de proporţii. De asemenea, blondina a recunoscut că a trecut prin momente dificile odată cu acel episod, însă în același timp explică faptul că a avut multe de învăţat din experiența neplăcută.

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, a declarat Ana Muntean, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Ana Muntean, mulțumiri pentru Anamaria Prodan

De asemenea, frumoasa blondină a ţinut să îi mulţumească Anamariei Prodan care a sărit să îi ia apărarea.

”Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus Ana Muntean.

Soțul Anei Muntean a șters cu buretele totul

Timpul s-a scurs, iar infidelitatea Anei Muntean a fost uitată, iar acum tânăra pare că o duce foarte bine. Ba chiar și-a convins soțul să îi acorde o a doua șansă.

Acesta a șters totul cu buretele, iar acum familia celor doi este din nou reunită. Postările pe care le fac în mediul online arată că aceștia formează un cuplu fericit.