“Amanta” lui Alex Bodi rupe tăcerea! Ce s-a petrecut, de fapt, între ea și iubitul Biancăi Drăgușanu. Mulți vor rămâne uimiți

"Amanta" lui Alex Bodi rupe tăcerea! Ce s-a petrecut, de fapt, între ea și iubitul Biancăi Drăgușanu. Mulți vor rămâne uimiți

Bianca Drăgușanu i-a mai acordat o șansă lui Alex Bodi, astfel că cei doi sunt din nou împreună. Însă, exact atunci când credeau că lucrurile s-au așezat, „amanta” a lui Alex Bodi face noi dezvăluiri despre aventura care se zonește că ar fi avut loc între ei.

„Amanta” lui Alex Bodi rupe tăcerea: „Ne-am văzut la o întâlnire de afaceri”

Reamintim faptul că înainte de pronunțarea divorțului dintre Bianca și Bodi, afaceristul a fost surprins în Londra, acolo unde plecase într-o întâlnire de afaceri, cu Daria Radionova. Însă, Bianca l-ar fi iertat pe fostul său soț, care a depus mari eforturi pentru a o cuceri din nou, iar acum cei doi se gândesc din nou la nuntă. Ce spune „amanta” lui Bodi că s-a întâmplat între ea și iubitul Biancăi Drăgușanu?

amanta, alex bodi, bianca dragusanu, dezvaluiri

„Amanta” lui Alex Bodi rupe tăcerea: „Ne-am văzut la o întâlnire de afaceri”

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, chiar după divorț, Daria Radionova a rupt tăcerea. Excentrica șatenă spune că l-a întâlnit pe iubitul Biancăi Drăgușanu la o întâlnire de afaceri, însă pe lângă asta sunt și prieteni.

„Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu. Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex, a spus Radionova, , în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Cât despre relația lui Bodi cu Bianca, presupusa „amantă” a afaceristului spune că nu o deranjează și nu o afectează în niciun fel. Mai mult, aceasta îi dorește lui Bodi, în calitate de amică, tot ceea ce este mai bun. Însă, adat de înțeles că între ea și Bianca Drăgușanu a existat un război tacit.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI