Amalia Năstase radiază de fericire la brațul actualului soț. Care este secretul mariajului său. „Sunt cele mai importante într-o relație”

Beatrice Dumitru 05.12.2022, 09:54
Amalia Năstase radiază de fericire la brațul actualului soț. Care este secretul mariajului său. „Sunt cele mai importante într-o relație”

Amalia Năstase este căsătorită cu Răzvan Vasilescu de șase ani și au împreună un băiat, pe nume Toma, și se laudă și cu o căsnicie frumoasă. Fosta soție a lui Ilie Năstase radiază de fericire când este alături de acesta și a dezvăluit care este secretul relației dintrea ea și soțul său.

Ce spune Amalia Năstase despre mariajul cu actualul soț

După divorțul de Ilie Năstase, Amalia Năstase s-a căsătorit civil în Las Vegas cu Răzvan Vasilescu, iar la scurt timp au făcut și cununie religioasă în România. Acesta și-a găsit liniștea și iubirea în brațele partenerului său de viață și a dezvăluit care este secretul mariajului lor.

Amalia Năstase a mărturisit că trăiește alături de Răzvan Vasilecu povestea de dragoste la care a visat dintotdeauna și simte că relația cu acesta este cea de care a avut mereu nevoie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a mai mărturist că se simte iubita, respectată și înțeleasă de soțul său, iar la rândul ei îi oferă același lucru.

Amalia Năstase radiază de fericire la brațul actualului soț. Care este secretul mariajului său. „Sunt cele mai importante într-o relație”
Amalia și Ilie Năstase au fost căsătoriți timp de 14 ani.

Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc! Eu nu înțeleg când alții nu vor să se căsătorească! Până la urmă dacă e doar o hârtie, de ce să nu o faci?. (…) Iubirea și respectul sunt cele mai importante într-o relație. Dacă doi oameni nu se iubesc se vor urî. Nu se poate să fie o relație dacă nu există iubire. Iubirea înseamnă să pui persoana de lângă tine mai presus de orice. Eu reușesc să fac asta și cu copiii, dar și cu soțul”, a declarat Amalia Năstase, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Amalia Năstase, despre relația fiicelor sale cu Răzvan Vasilescu

Amalia Năstase și-a pus întodeauna copiii și soțul pe primul loc, iar cele două fete pe care le are din mariajul cu Ilie Năstase, Alessia și Emma, sunt prioritatea sa. Aceasta a spus că fiicele sale se înțeleg foarte bine cu actualul soț și au crescut într-un mediu liniștit, plin de iubire în familia întemeiată cu Răzvan Vasilescu.

Am copii care au crescut într-o familie, care indiferent că s-a destrămat prima familie, au crescut în a doua familie la fel de armonios!”, a mai spus Amalia Năstase.

Amalia și Ilie Năstase au divorțat în anul 2010, după 14 ani de căsnicie, dar au rămas în relații bune de dragul celor două fete. Mai mult, Amalia a afirmat că  că fostul tenismen este un tată iubitor și grijuliu pentru fiicele lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...