„Am rămas fără dinți în pandemie”. Cine este vedeta din România care acuză medicul că i-a distrus dantura. A trăit clipe cumplite

Rădulescu Valentin 08.07.2020, 17:01

Perioada de pandemie a început foarte greu pentru o vedetă cunoscută din România. Aceasta a suferit enorm după ce a apelat la un renumit medic stomatolog. În cadrul unei emisiuni, vedeta a dezvăluit prin ce a putut să treacă. Despre cine este vorba?

O vedetă din România a rămas fără dinți în pandemie!

Raluca Podea, considerată de presă o ”Bombă Sexy”, a reușit să rămână fără dantură în plină pandemie. Totul s-a întâmplat atunci când a apelat la un doctor stomatolog pentru a-și pune fațete dentare. La scurt timp, Raluca a trecut printr-o infecție urâtă, care i-a distrus la propriu dantura. Tânăra a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că nici nu putea să mănânce.

„Am zis să îmi pun fațete și de atunci a început calvarul. Am suferit foarte mult. Am făcut infecție și a trebuit să îmi pună alții. Așa arăta dantura mea după fațete. Am tot mers la acel medic, i-am explicat situația și mă punea să iau antibiotic. Mi-a recomandat să beau nalbă și nu aveau nicio explicație. Nu poți să lași un om în situația asta așa”, a mărturisit Raluca Podea la emisiunea Antena Stars.

„Am rămas fără dinți în pandemie”. Cine este vedeta din România care acuză medicul că i-a distrus dantura. A trăit clipe cumplite

Vedeta a trecut pe la șase medici

Pentru a rezolva problema cât mai repede, Raluca Podea a apelat la ajutorul unor 6 medici, plătind astfel sume fabuloase de bani pentru a-și reface dantura. Rezultatele însă, nu au decurs așa cum se aștepta. Vedeta a trecut printr-o operație care nu a avut deloc succes. În prezent, Raluca a reușit să își rezolve probleme, dar după multă suferință și traume.

„L-am dat în judecată și am tot încercat să caut pe cineva care să mă repare. Pentru că este foarte greu să te repare cineva după ce te-a stricat. Am fost la 6 medici cu sume fabuloase și atunci am rămas in pandemie fără dinți. (…) Mi-am făcut o operație care nu a fost cu succes”, a mai declarat Raluca Podea.

Urmăriți Impact.ro și pe