Alte două alerte cu bombă în București. Zonele în care ar fi fost amplasat material exploziv

Ioana Bucur 19.06.2022, 23:13
Alte două alerte cu bombă în București. Zonele în care ar fi fost amplasat material exploziv

Alte momente de panică pentru locuitorii din Capitală. Duminică seara au fost raportate încă două alerte de cu bombă în București. Un bărbat a sunat la Poliția locală, anunțând că a amplasat mai multe dispozitive explozive. Ce zone a indicat.

Alte două alerte cu bombă în București

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către Poliţia Locală, cu privire la faptul că un bărbat i-a apelat telefonic, invocând faptul că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial din Sectorul 2, cât şi într-o zonă publică din Sectorul 1 din municipiului Bucureşti.

Cele două zone indicate de apelant ar fi fost Mega Mall și în Piața Romană, alerta venind la doar câteva ore după incidentul similar de la Mall Băneasa.

La faţa locului au fost trimiși poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, precum și grupa pirotehnică din cadrul SIAS şi specialişti din cadrul SRI, pentru efectuarea de verificări specifice.

În urma verificărilor efectuate de pirotehniști, în zona din Sectorul 1, s-a stabilit că că aspectele semnalate nu se confirmă. Cu privire la centrul comercial din Sectorul 2, sunt continuate verificarile de specialitate.

Alte două alerte cu bombă în București. Zonele în care ar fi fost amplasat material exploziv

În cursul după-amiezii, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către Poliţia Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliţia Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti.

Incident similar la Mall Băneasa

O nouă alertă cu bombă la Mall Băneasa. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliția Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului București.

La fața locului au fost trimiși polițiști din cadrul Poliției Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...