Alina Pușcău a primit o veste dură din partea medicilor. Ce i s-a descoperit în sânge

Ana Anitoiu 20.10.2020, 14:08
Alina Pușcău a primit o veste dură din partea medicilor. Ce i s-a descoperit în sânge

Alina Pușcău, care a participat la emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni” de la Pro TV, a primit o veste dură din partea medicilor. Doctorii i-au descoperit ceva în sânge și nu i-au dat șanse de supraviețuire.

Ce au descoperit medicii în sângele Alinei Pușcău

Alina Pușcău a povestit că a văzut moartea cu ochii. Medicii i-au găsit mercur în sânge. A fost la mai multe clinici din Statele Unite ale Americii și i s-a spus că nu va mai putea face copii sau chiar că nu mai avea șanse de supraviețuire.

“Practic, îmi spuneau că voi muri. Nu știu de la ce am făcut asta. Am mâncat un an numai carne de pește pentru că aveam de făcut o ședință foto și trebuia să mai slăbesc. Ori de la pește, ori a vrut să-mi facă cineva rău. Acolo lumea e invidioasă, așa că nu m-ar mira.

Însă, îmi place să cred că am pățit-o din cauză că am consumat multă carne de pește. Nu știam încotro să o apuc. Am aflat de o clinică foarte bună în L.A. care trata așa ceva. M-am mutat din New York în L.A. Timp de șase luni am făcut tratament, perfuzii, pentru a elimina metalele din corp. Totul m-a costat 40.000 de dolari. Mi-am găsit puterea să merg mai departe. Am fost la clinica respectivă ca să fac tratament”, a povestit Alina Pușcău, pentru VIVA!

Alina Pușcău a primit o veste dură din partea medicilor. Ce i s-a descoperit în sânge
Alina Pușcău a primit o veste dură din partea medicilor. Ce i s-a descoperit în sânge

Ce a făcut Alina Pușcău, după experiența tulburătoare

După ce s-a recuperat, Alina Pușcău s-a înscris la o școală de nutriție ”nr. 1 în America”. A ales să meargă la cursuri acolo ca să învețe să își cunoască organismul și să aibă grijă de el.

”Acolo am învățat ce vrea corpul meu, mintea, am învățat exact ce trebuie să-i dau organismului meu ca să se simtă bine. Am început să gătesc, să fac sport și a funcționat. Acum, când știu prin ce am trecut, sunt foarte atentă cu sănătatea, am grijă de mine mai mult ca niciodată”, a mai spus Alina Pușcău.

Alina Pușcău a fost prima concurentă care a părăsit emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni”, în urma unui duel. Ea și Viviana Sposub au fost primele concurente care au intrat la duel în show-ul de la Pro TV.

Alina Pușcău a avut o relație cu Vin Diesel. De ce s-au despărțit

Alina Pușcău, fotomodel de talie internațională, a avut o relație cu actorul Vin Diesel. S-au întâlnit pe când ea avea doar 17 ani și au început să fie împreună câțiva ani mai târziu, când ea s-a mutat la Los Angeles.

”Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noştri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. A fost o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea“, a dezvăluit Alina Puşcău, la Pro TV.

Ea a dezvăluit și motivul despărțirii. Vin Diesel îşi dorea familie şi copii, iar ea, la doar 23 de ani, nu se simţea pregătită pentru așa ceva. În plus, actorul ar fi fost ”puțin gelos”, deoarece ea călătorea mult.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...