Alina Pușcaș și Irina Deleanu s-au certat în parcare din cauza unui loc pentru persoane cu dizabilități. „E o ignorantă”. Ce spune vedeta Antena 1 (exclusiv)

Ana Anitoiu 24.09.2022, 16:12

Alina Pușcaș și Irina Deleanu s-au certat într-o parcare, din cauza unui loc pentru persoane cu dizabilități pe care l-a ocupat fosta gimnastă, în prezent președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică. Fosta sportivă vrea ca prezentatoarea emisiunii „Te Cunosc de Undeva” de la Antena 1 să-i ceară scuze public.

Irina Deleanu, despre conflictul cu Alina Pușcaș

Irina Deleanu este foarte deranjată de faptul că Alina Pușcaș, prezentatoare la „Te Cunosc De Undeva”, i-a reproșat că și-a parcat mașina pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități. Președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică susține că avea dreptul să ocupe un astfel de loc de parcare, deoarece în autoturism se afla și fiica ei, care suferă de diabet.

„Am fetița cu diabet și avem că drepturi și acest permis de parcare, pe care-l folosesc când merg cu ea, pentru că i se poate schimba starea, i se mai face rău când îi crește sau scade glicemia. Fii-mea se uita în dreapta și tocmai îmi spunea pe cine a văzut.

Și fix când ne am dat jos, ne-a strigat: Să nu vă dea Dumnezeu să aveți nevoie de acel loc. Am rămas proasta, am întrebat-o ce problema are și daca a verificat.”, a declarat gimnasta exclusiv pentru Playtech-Impact.

Deoarece suferă de diabet, fiica Irinei Deleanu are dreptul să ocupe un loc de parcare pentru persoane cu handicap. Fosta gimnastă a precizat că Alina Pușcaș ar fi pus la îndoială faptul că fiica ei ar avea probleme de sănătate, deși ea avea certificatul ce atestă afecțiunea fetiței în mașină, precum și ecusonul albastru lipit pe parbriz.

Alina Puscas si Irina Deleanu s-au certat in parcare din cauza unui loc pentru persoane cu dizabilitati
Irina Deleanu

Irina Deleanu, despre Alina Pușcaș: „Să-și ceară scuze public!”

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică vrea ca Alina Pușcaș să-i ceară scuze public, după comportament „nedeontologic” pe care l-a avut față de ea și de fiica ei, care a fost șocată de incident și căreia i s-a făcut rău în urma acestei scene.

Vezi și: Alina Pușcaș și-a aflat viitorul la parapsiholog. „Nu credeam o iotă! Am zis că o iau așa, la mișto!”. VIDEO EXCLUSIV

„Lumea se uita la noi. M-am dus după ea și am întrebat-o dacă a văzut ce am pe parbriz. Ea mi-a răspuns – mă lăsați, că o văd în picioare bine, sănătoasă. Că e o nesimțire să parchez pe acel loc. Am vrut să-i arăt ecusonul, ea-mi făcea poză la mașină. I-am spus că e o ignorantă total, că nu mă așteptam la această atitudine. La care mi-a răspuns că și daca îl am, e al fetiței. Adică fetița conduce mașină. A plecat în tromba și bombănea.

E dramatic pentru tine că mamă când cineva te atacă și că ce, aia e boală. Până nu te asiguri că ataci corect, nu fă asta. Reacția față de copil a fost total deplasată. Fata a fost socata tot drumul, iar eu nervoasă. I-a fost rău, s-a speriat să fii în halul ăsta umilită și considerată o infractoare. Am pretenția să-și ceară scuze public. Pe mulți îi enervează și când văd mașina, un Mercedes, probabil că și pe ea la fel! Ne dăm deontologice pe la tv, dar cum să atace așa un copil?”, a completat fosta gimnastă Irina Deleanu.

De cealaltă parte, Alina Pușcaș a spus, pentru Playtech-Impact, că nu își dorește un scandal. Prezentatoarea de la „Te Cunosc De Undeva” că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parcare arată cine pe cine a abuzat, de fapt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...