VIDEO EXCLUSIV

Alina Pușcaș și-a aflat viitorul la parapsiholog. „Nu credeam o iotă! Am zis că o iau așa, la mișto!”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 16.09.2022, 15:59

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva”, difuzată sâmbătă seara la Antena 1, și-a întemeiat în urmă cu 8 ani o familie frumoasă cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care are 3 copii. Înainte de a-l cunoaște pe soțul ei și după divorțul de afaceristul neamț, vedeta TV a mers din curiozitate la un parapsiholog, fiind îndemnată de o prietenă bună. Deși nu a crezut o iotă din cele prezise, Alina Pușcaș a fost șocată în momentul în care a constatat că viața ei se aranja fix cum îi spusese specialistul. Mai mult, cifra 3 joacă un rol important în destinul ei.

Alina Pușcaș și-a aflat viitorul la parapsiholog

Prezentatoarea TV Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu sunt împreună de 8 ani și au 3 copii: Alexandru, Melissa și Iris. Vedeta Antenei 1 exclude din start ideea celui de-al patrulea urmaș, așa cum își dorește partenerul ei de viață, întrucât nu vrea să iasă de sub energia cifrei 3, care joacă un rol esențial în viața ei. “Deși Mihai insistă și pentru al patrulea copil, eu nu mai vreau. Eu zic că e suficient cu 3. Cifra 3 a fost cifra norocoasă pentru mine întotdeauna. Am fost o singură dată în viața mea la un parapsiholog și mi-a spus.

“Orice cifră cu 3 și dacă vezi o cameră unde scrie la intrare 3, te duci acolo, în camera aceea intri! Așa am făcut! Așa am câștigat și Dansează printre stele, am repetat numai în camera 3, jur! Și acum unde stau? La etajul 3, apartamentul 33, nu glumesc! Sunt urmărită de cifra 3. Chiar și 13 e bun pentru mine! La 31 de ani am făcut primul copil, la 33 de ani al doilea și la 36 al treilea. Deci tot la 3 și sunt 3 copii. Și iată că 3 înseamnă și fericire pentru mine, împlinire, efectiv nu am de ce să mă plâng!”, a declarat, pentru Impact.ro, Alina Pușcaș.

Alina Puscas si-a aflat viitorul la parapsiholog
Alina Puscas si-a aflat viitorul la parapsiholog

 Alina Pușcaș: “O iau așa la mișto, pentru că nu cred în chestiile astea”

Alina Pușcaș a ajuns la parapsiholog dintr-o întâmplare. O bună prietenă de-a ei îi povestise experiența ei și faptul că informațiile aflate se adeveriseră. Din curiozitate, Alina Pușcaș a mers acolo, mai ales că trecuseră câteva luni de la divorț, iar ea nu era implicată în vreo relație, preferând în acea perioadă să își concentreze toată energia asupra proiectelor profesionale. “Am ajuns la parapsiholog înainte să îl cunosc pe Mihai. Profesional aveam ce îmi trebuia, trecuseră niște luni de zile, nu mai aveam treabă cu partea asta cu divorțul, dar pur și simplu nu știam în ce direcție să o iau. Una dintre prietenele mele aruncase așa o vorbă, nu mie personal. Povestea că fusese la un parapsiholog care i-a spus că bunica ei are o problemă și că e important să se ducă să o verifice, din păcate, a avut dreptate și nici nu a mai rezistat bunica ei.

“Hai, de curiozitate! Dacă tot zici că e ceva real, hai să mă duc! Și m-am dus. Nu credeam o iotă, când am văzut-o, nici nu am crezut-o. Am zis: o iau așa la mișto, pentru că nu cred în chestiile astea. Primul lucru pe care mi l-a spus în momentul în care m-am așezat în fața ei, a fost: “Ție îți place lavanda foarte mult!” Da. Tocmai decorasem toată casa cu lavandă și cu tablouri cu lavandă. Mă citise, bine, poate că e doar un trend”, ne-a spus ea primele impresii.

Apoi doamna respectivă i-a spus că va câștiga un concurs de dans și a întrebat-o ce își dorește de la viață. Pușcaș voia cu ardoare să aibă o familie și măcar un copil, idealul ei fiind de 2 copii. Doar că prezicerea parapsihologului a uimit-o. I se părea ireal să devină mamă a doi copii în următorii doi ani, în condițiile în care în viața ei nu exista un bărbat.

„Doamnă, mă luați la mișto, pe bune? Până la 33 de ani fac doi copii? Eram și singură. Păi ar fi trebuit deja să cunosc un bărbat, ar fi trebuit să fiu într-o relație, când să mai am timp să mai fac doi copii în 2 ani? Aveam 31 de ani”, ne-a relatat prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” experiența trăită.

Doar că timpul a demonstrat că informațiile furnizate de parapsiholog nu au fost fabulații, ci lucrurile chiar așa s-au întâmplat.

“Am câștigat concursul, Doamne ajută! Bravo, doamnei că a știut, m-a simțit! Nu știu ce a simțit ea! După care am făcut primul copil, Melissa – al doilea copil, pe ecograf, trebuia să se nască pe 1 noiembrie, eu sunt născută pe 2 noiembrie. Pe 2 noiembrie făceam 33 de ani. Am rămas tablou. Ceva a fost acolo, am rămas și eu șocată și soțul, pentru că el știa povestea. Nici el nu crede în chestii de genul acesta, dar asta a fost singura mea interacțiune cu un parapsiholog. Mi le-a dat așa!  Și mă și țin de cifra 3 în continuare”, a povestit Alina Pușcaș în exclusivitate pentru Impact.ro.  Ca urmare a întâmplărilor trăite, vedeta Antenei 1 este atentă la semnele pe care destinul i le oferă sub simbolul cifrei 3.

Urmăriți Impact.ro și pe