Alina Pușcaș, primele detalii despre starea sa de sănătate după ce a ajuns de urgență la spital. „Am simțit în șold ca un junghi”

Andreea Bisinicu 04.12.2022, 16:17

Alina Pușcaș și-a îngrijorat fanii după ce a ajuns de urgență la spital, acuzând stări de rău. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva s-a plâns de dureri în zona lombară. Diva s-a pozat pe patul de spital, fiind pusă pe perfuzii. Ce a pățit de fapt vedeta de la Antena 1. Le-a povestit totul prietenilor săi virtuali de pe Instagram.

Cum se simte Alina Pușcaș, după ce a fost pusă pe perfuzii în spital

Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat anumite probleme de sănătate, precum dureri de spate și febră mare. Coprezentatoarea lui Pepe de la Te Cunosc de Undeva și-a speriat prietenii virtuali după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuziile pe mână.

Internauții i-au transmis mii de mesaje de încurajare, urându-i să mai ia o pauză din când în când de la proiectele la care este atât de mult implicată și să se preocupe de propria sănătate.

Alina Pușcaș și-a câștigat un renume de bun profesionist, dovedind de-a lungul anilor că este o prezentatoare TV de succes, extrem de ambițioasă și responsabilă, respectată de către toți colegii săi de breaslă.

„De la bal la spital…mi s-a întâmplat și mie. Sunt tot în spital, e prima oară când pot să vorbesc. E prima zi când mă simt mai bine, vă povestesc aici ce s-a întâmplat pentru că am primit foarte multe mesaje de la voi. Sunt conectată şi acum la perfuzii, nu am terminat tratamentul, mi-a fost greu.

Nu e vorba despre gripă sau covid, nimic din zona asta. Toată nebunia a început marţi dimineaţa când filmăm finală pentru „Te Cunosc de Undeva” când am simţit în şold ca un junghi. Până spre seară a început să se extindă spre spate şi în faţă, în zona coastelor.

Ce diagnostic i-au pus medicii, după ce i-au făcut câteva analize

Deși a crezut, inițial, că este vorba despre o durere musculară, provocată de purtarea excesivă a tocurilor înalte, Alina Pușcaș nu a dat importanță disconfortului simțit. După analize amănunțite, medicii au anunțat-o că ar fi suferit un abces la rinichi.

Am crezut iniţial că e o durere musculară, lombară, am zis că e din cauza tocurilor, nu i-am dat importanţă. Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, a apărut brusc, am început să mă simt rău, iar joi febra constant 40-41.

Nu mai răspunde organismul la medicamentele obişnuite, aşa că am decis să plec la Spitalul Militar din Bucureşti. Am făcut febră până ieri dimineaţă, chiar dacă eram pe perfuzii. Este vorba, de fapt, de un abces pe rinichi. Nici nu am ştiut că există aşa ceva, sunt cazuri rare.”, a povestit Alina Pușcaș pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe