Alina Ceușan n-a mai suportat și s-a apucat să facă scandal. Pe cine a amenințat. ”Ieși afară, țață bârfitoare”

Iancu Andreea 18.09.2020, 14:35
Alina Ceușan n-a mai suportat și s-a apucat să facă scandal. Pe cine a amenințat. ”Ieși afară, țață bârfitoare”

Frumoasa blondină a adus pe lume recent primul său copil. Alina Ceușan a născut un băiețel minunat, sănătos de care ea și soțul său sunt extrem de mândri. Deși este mămică de numai câteva zile, influencerul s-a lovit deja de răutățile celor din jur. Alina a izbucnit astfel și a transmis un mesaj dur.

Alina Ceușan, scandal cu una dintre urmăritoare

Proaspăta mămică a unui băiețel, Alina Ceușan, se bucură de primele zile de la nașterea micuțului. Ea împreună cu soțul său au decis să îl numească Rock Tisha. Bebelușul a venit pe lume după 12 ore petrecute în travaliu. Ulterior, Alina a fost nevoită să recurgă la cezariană pentru a-l aduce pe lume pe băiețelul său.

Și pentru că obișnuiește să împărtășească cu fanii săi chiar și aspectele intime ale vieții sale, Alina a postat imagini din maternitate. Totuși, celebrul influencer s-a trezit criticat în urma fotografiilor. Ceea ce trebuia să fie o experiență pentru viitoarele mămici, a devenit motiv de discuții.

„Mă uit la story-urile tale non-stop de când ai născut, în 3 sferturi din ele ești singură. Unde e copilul? Că în afară de două trei selfie-uri prin care îi faci reclamă și publicitate, altceva nu am văzut. Nu înțeleg de ce voi, influencerii, vă înmulțiți!? Și așa nu aveți timp să vă creșteți odraslele.

Asta e diferența dintre o mama influencer cu beșini și una fără. Prima se spală și se coafează din maternitate, a doua se spală în două săptămâni, dar își vede copilul crescând alături de ea, nu de personalul spitalului, bone ș.a.m.d.p. Îmi plăcea de tine, dar te-ai transformat nasol. Păcat. Vă mănâncă faima și banii. Ai ajuns cam la nivelul Biancăi Drăgușanu.”, i-a scris o urmăritoare Alinei Ceușan pe Instagram.

Fotografia care a stârnit acuze foto - Instagram
Fotografia care a stârnit acuze
foto – Instagram

Replica Alinei Ceușan: „Ieși afară, țață bârfitoare ce ești!”

Pentru că nu a putut lăsa lucrurile așa, Alina Ceușan a reacționat la mesajul primit din partea urmăritoarei sale.

„Nu am înțeles? Am menționat  ieri că Rock a fost la screening timp de două ore dimineața, în rest imediat după intervenție, când am ieșit din Terapie Intensivă, a fost tot cu mine zi- noapte, eu l-am schimbat, l-am alăptat, m-am pompat, lucru care ți-l pot confirma cei de la Regina Maria. Și chiar se mirau că nu îl dau pe secție. Dar nu înțeleg de ce te fute pe tine grija, mai pe românește, că m-ai și enervat, unde e copilul, îl postez cât simt eu și chiar cred că l-am postat mult.

Diferența dintre o mamă influencer și una normal e că una influencer mai și postează (da, despre ce vrea ea, copil, lansarea de bijuterii a unei prietene, o brățară primită PENTRU copil, în fine, ce vrea ea), în rest, ambele își iubesc la fel de mult copilu. Și mama normal se machiază. Și mama normal postează DACĂ VREA. De la noi se AȘTEAPTĂ să facem asta. Și, ghici ce? O facem cu drag.

Comentariul tău e căcat, lasă-mă să-ți zic, pentru că nu cunoști realitatea și proiectezi tu una falsă în care, vezi Doamne, dacă pui ceva pe Instagram în care nu apare copilul, nu ai grijă de copil.

Ia, hai, fă pași, cum ar zice aluziva. Cum era: „Nu mai judecați o mama că stă pe telefon în parc, poate caută rețete pentru cel mic sau poate stă pe Instagram că are un minut pentru ea, tzatză bârfitoare ce ești. Primordial: nu a fost treaba ta unde e copilul meu. Punct. Că aleg să ți-l arăt e altceva. E un privilegiu pentru tine. Nu pentru mult timp, că-ți vei lua block.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...