Alina Ceușan a dat vestea cea mare! Este însărcinată în luna a șasea. Primele imagini

Diana Radu 11.05.2020, 11:20
Alina Ceușan a dat vestea cea mare! Este însărcinată în luna a șasea. Primele imagini

Alina Ceușan și-a surprins fanii cu o veste mult așteptată. Fosta concurentă de la Asia Express este însărcinată în șase luni cu Raul Tișa. Bloggerița a făcut totul public pe pagina sa de Instagram. Cum au reacționat fanii?

Alina Ceușan, însărcinată în luna a șasea

Celebra bloggeriță le-a dat vestea cea mare fanilor printr-un video în care apar poze cu ea în primele zile de când a aflat că este gravidă, alături de soțul ei, dar și imaginile de la ecografie cu bebelușul. Vedeta este în al nouă-lea cer, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

„Nu mai este nevoie de alte cuvinte. Pentru a descrie sentimentele, click pe video”, a scris Alina Ceușan în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

alina ceusan, insarcinata, veste, fani
Alina Ceușan, însărcinată în luna a șasea

Videoclipul postat de Alina a adunat peste 300.000 de vizualizări, precum și o serie de felicitări de la colegi de breaslă, de la foștii concurenți Asia Express sau de la simpli internauți.

„Doamne, cât am așteptat momentul ăsta!! Cu lacrimi în ochi, vă felicit din toată inima!! ? I’m so happy for you!!”, a scris Ioana Grama pe Instagram.  „Felicitări!! Toate gândurile bune de la Fodori”, a scris și Răzvan Fodor, în timp ce prietena ei cea mai bună, Carmen a comentat doar cu trei inimioare, cel mai probabil pentru că a fost printre primele persoane care au aflat marea veste. „Felicitari, frumoșilor! Alina, să ai o sarcină ușoară! Abia aștept să văd bebe”, a scris și Adelina Pestrițu.

Alina Ceușan și soțul său Raul Țișa  s-au căsătorit în anul 2019, la Castelul Banffy, în Cluj și au avut o petrecere de vis alături de sute de invitați. Însă, înainte de a o duce la altar, Raul a trebuit să o ceară pe blondină de două ori în căsătorie, deoarece aceasta nu a acceptat de prima dată.

Urmăriți Impact.ro și pe