Alin Petrache, gest extraordinar după ce a fost martorul unui grav accident de circulaţie. Ce a făcut preşedintele FRR în plină stradă

Nicu Stan, Mihai Cheleș 30.06.2021, 08:01

Alin Petrache, gest extraordinar după ce a fost martorul unui grav accident de circulaţie. Ce a făcut preşedintele FRR în plină stradă, vedeți în articolul de mai jos.

Președintele FRR, Alin Petrache, a acordat primul ajutor unor victime ale unui accident care a avut loc în fața sa

Alin Petrache, președintele FRR, a făcut gest extraordinar după ce a fost martorul unui grav accident de circulaţie.

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a acordat primul ajutor unor persoane care fuseseră implicate într-un accident auto. Accidentul a avut loc în București, în timp ce Alin Petrache stătea la semafor.

Accident in zona Poligrafiei din Bucuresti
Accident in zona Poligrafiei din Bucuresti

Alin Petrache nu a fost implicat în accident

Mașina președintelui FRR nu a fost implicată în accident. Acesta stătea la semafor, în momentul în care două mașini, aflate în fața lui, s-au ciocnit.

Președintele FRR și-a păstrat calmul și a oferit primul ajutor persoanelor implicate în accidentul rutier. După, persoanele rănite au fost transportate la spital.

Alin Petrache a fost căpitan al naționalei de rugby

Alin Petrache a fost căpitan al echipei naţionale de rugby, are 44 de ani și conduce Federația Română de Rugby din februarie 2017, când a fost ales în unanimitate. Înainte de asta, Alin Petrache a mai ocupat această funcţie în perioada 2009-2014, apoi între 2014-2016 a fost preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Accidentul a avut loc în zona Poligrafiei, marți seară. Impactul dintre mașinile implicate a fost atât de vciolent încât un autoturism s-a răsturnat.

Doi bărbați au ajuns la spital

De asemenea, la fața locului s-a intervenit de urgență cu mai multe echipaje de salvare și poliție. Astfel, în urma impactului violent, două persoane, respectiv doi bărbați, au fost răniți grav, aceștia ajungând ulterior la spital pentru îngrijiri medicale.

Una dintre victime, a fost dusă la spitalul Elias din Capitală, suferind multiple traumatisme, iar conducătorul mașinii care ar fi produs accidentul a suferit de asemenea răni, fiind văzut plin de sânge la locul accidentului. Alin Petrace după ce a acordat primul ajutor victimelor a stat de vorbă cu anchetatorii ajunși la fața locului, oferind date despre cum s-a întâmplat toată nenorocirea.

Cine este, de fapt, Alin Petrache

Alin Petrache este fiul controversatului om de afaceri Adrian Petrache, membru al unei celebre triplete de afaceriști împreună cu Adrian Bittner și Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea.

Cei trei s-au remarcat în anii 2000 prin zeci de contracte uriașe cu statul în timpul mandatului de premier al lui Adrian Năstase, însă au rămas cuplați la butoanele afacerilor cu statul și în perioada următoare.

Alin Petrache, record nedorit

Alin Petrache s-a remarcat și ca manager al celei mai dezastruoase Olimpiade din istoria României, cea de la Rio de Janeiro 2016, când a fost președintele Comitetului Olimpic Român.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe