Alin Oprea vorbește în premieră despre apartamentul de videochat al soției sale. Ce îi spuneau vecinii (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 03.12.2020, 17:14
Alin Oprea vorbește în premieră despre apartamentul de videochat al soției sale. Ce îi spuneau vecinii (Exclusiv)

Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, făcea videochat? Jumătatea blondă a trupei Talisman face dezvăluiri incredibile. Ce se întâmplă acum în cel mai scandalos divorț al anului 2020.

Alin Oprea vorbește în premieră despre apartamentul de videochat al soției

Alin Oprea vorbește în premieră despre apartamentul de videochat al soției. S-au iubit, s-au certat și acum se luptă prin tribunale, să finalizeze divorțul. Alin Oprea și Larisa Uță au fost pe buzele tuturor în anul 2020. Cei doi au decis să își separe destinele după 25 de ani de căsnicie. Artistul a primit, în sfârșit, înștiințarea pentru prima înfățișare la tribunal, pe data de 15 februarie 2021. Scandalul dinte cei doi se va lăsa cu un nou proces, pentru că lucrurile au început să degenereze. Recent, au apărut noi informații în presă potrivit cărora actuala parteneră de viață a artistului ar avea o afacere de videochat.

Deși solistul de la Talisman a dezmințit zvonurile, spunând că iubita lui este de o integritate ireproșabilă și se ocupă cu imobiliarele, Alin Oprea e convins că fosta lui soție, Larisa, este cea care a pornit aceste zvonuri, pentru a-i strica imaginea Medanei. Mai mult, se pare că propria Larisa Uță ar fi avut echipamente specifice unui studio de videochat, într-un apartament închiriat, în urmă cu 12 ani. Cântărețul a povestit cum vecinii de la bloc îi spuneau că soția lui ar fi făcut videochat, însă el nu a vrut să creadă acest lucru.

„Vecinii din bloc îmi tot spuneau că ea sigur face asta. Eu pur și simplu nu voiam să cred. În urma deconspirării, activitatea de acolo s-a oprit complet și toată aparatura a fost părăsită. Nu am făcut mai multe săpături și cercetări. Copiii erau mici, nu mi-am dorit în casă, am lăsat totul așa cum a căzut și am trecut cu vederea. Se pare, însă, că secretele și minciunile tot ies ele la iveală mai devreme sau mai târziu”, a declarat Alin Oprea pentru playtech.ro

Alin Oprea si Larisa Uta sunt in plin scandal, in cel mai mediatiat divort al anului 2020
Alin Oprea si Larisa Uta sunt in plin scandal, in cel mai mediatiat divort al anului 2020

Alin Oprea o dă în judecată pe fosta soție pentru că i-a denigrat imaginea

Artistul a specificat că el nu a dorit niciodată ca aceste detalii să iasă vreodată la iveală, fiind o persoană discretă, căruia nu îi place scandalul. Alin Oprea a declarat că va face tot posibilul pentru a apăra onoarea actualei sale iubite, Medana, despre care spune că a fost acuzată pe nedrept. Conform spuselor cântărețului, acesta are de gând să înceapă un proces în domeniul penal, să o dea în judecată pe fosta nevastă pentru faptul că i-a denigrat imaginea. Alin Oprea își dorește ca fosta lui parteneră de viață să „suporte rigorile legii”.

„Eu nu mi-am dorit ca așa ceva să devină public. Însă așa este făcută viața. Când acuzi pe cineva pe nedrept, răul făcut se întoarce împotriva ta. Larisa o acuza pe nedrept pe Medana de astfel de preocupări, dar iată că se pare că tocmai Larisa ar avea un istoric în acest sens. De unde și zicala românească Hoțul strigă hoțul! Ea urmărește să distrugă relația frumoasă pe care o avem sau cel puțin să o ducă în derizoriu. Nu va reuși ! Oricum voi ataca și eu în instanță toate formele de denigrare și de atingere a imaginii mele de către «Domnișoara Uță».Vor fi mai multe procese în afară de divorț și de partaj, unul dintre ele fiind în domeniul penal” a declarat Alin Oprea, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe