Alin Oprea, acuzație incredibilă de la fiul său. ”Ai venit de două ori, cu Poliția”

Stan Filon 18.09.2020, 15:16
Alin Oprea, acuzație incredibilă de la fiul său. ”Ai venit de două ori, cu Poliția”

Scandalul dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa, a luat o turnură de filme hollywoodiene! După zile bune de când fostul membru al trupei Talisman face turul televiziunilor, acesta a reușit să-și scoată din sărite chiar și copiii, pentru care artistul spune că a rămas lângă Larisa 22 de ani.

Alin Oprea, jignit în direct de copiii săi

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa, încă soția sa, este departe de a se fi terminat. De fapt, nici nu a început, iar cei doi și-au aruncat deja vorbe grele și acuzații fantastice. Alin Oprea spune că femeia care a stat lângă el atâția ani l-a manipulat în atâta timp și l-a făcut să devină alcoolic.

Artistul o acuză că a făcut tot posibilul să-l îndepărteze de apropiații lui, chiar și de fratele și de mama sa. Mai mult, acum regretă că nu a ascultat-o pe cea care i-a dat viață și a făcut-o să nu-i mai calce casa în ultimii 15 ani de zile. Artistul spune că în tot acest timp, cât a durat căsnicia sa, Larisa l-a înșelat cu cine a vrut.

Alin Oprea, jignit in direct de copiii sai
Alin Oprea, jignit in direct de copiii sai

Fata i-a zis ”să-ți fie rușine”, băiatul l-a făcut mincinos. Artistul spune că sunt la rândul lor influențați de Larisa

Acum, însă, copiii săi au ieșit la atac, după ce artistul a acuzat-o pe fosta soție că nu îl lasă să meargă acasă, să-și vadă copiii. Melissa, fiica lui Alin Oprea, deja a avut o intervenție dură la adresa tatălui său, după scandalul dintre solist și soacra lui.

”Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, a transmis ea în direct, la Xtra Night Show, lăsându-și tatăl în lacrimi.

De parcă n-ar fi fost suficient, și fiul său a venit cu acuzații grave! ”Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția”, i-a spus tânărul lui Alin Oprea.

Chiar dacă i-a adus acuzații grave, Alin Oprea nu se supără pe fiul său și este mulțumit că a avut un dialog cu el. Mai mult, artistul spune că cei doi copii ai săi sunt foarte influențați de mama lor, chiar dacă sunt mari deja. Alin Oprea suspectează chiar că Larisa este autoarea multor mesaje primite de pe numerele de telefon ale copiilor săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...