Alimentul la care Monica Bârlădeanu a renunțat complet. Artista arată impecabil la 42 de ani

Nicu Stan 02.03.2021, 09:07

Alimentul la care Monica Bârlădeanu a renunțat complet. Artista arată impecabil la 42 de ani. Ce nu mai consumă frumoasa vedetă și îi merge așa de bine, citiți în articolul de mai jos.

Cum se menține Monica Bârlădeanu frumoasă. Ce nu mai mănâncă atunci când pune ceva kilograme în plus

S-a aflat care este alimentul la care Monica Bârlădeanu a renunțat complet. Artista arată impecabil la 42 de ani, iar renunțarea la aceste alimente o fac să piardă în greutate instant.

De asemenea, îndrăgita vedetă a povestit că nu prea are probleme cu greutatea decât atunci când este foarte agitată, dar se rezolvă prin renunțarea la anumite alimente.

Monica Bârlădeanu face și mult sport

Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu muncă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară. Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine.

Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul”, a povestit Monica Bârlădeanu, potrivit csid.ro.

Ce mănâncă Monica Bârlădeanu într-o zi

Vedeta a mai povestit cum arată o zi din viața ei, din punct de vedere culinar. Ce mănâncă. ”Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Ce dietă ține Monica Bârlădeanu când are nevoie

Când are mare nevoie, Monica Bârlădeanu a precizat că ține și dietă, dar nu recomandă regimul ei de slăbit, pentru că fiecare organsim funcționează diferit, astfel că este nevoie de o vizită la medicul nutriționist pentru a stabili ce ar trebui să facă fiecare persoană în parte.

În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. Da, am fost la nutriționist, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte. Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc”, a mai declarat Monica Bârlădeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe