Alimentul la care Flavia Mihășan a renunţat complet. Aşa se menţine în formă fosta vecină de la „Neatza”

Ioana Bucur 01.08.2022, 11:43

A devenit cunoscută publicului din România pentru rolul de vecină de la „Neatza”. După ce a devenit mamă, și-a luat adio de la colegi și de la matinalul de la Antena 1 și a început un capitol în viața sa. Cu toate că a trecut prin două sarcini, iar rolul de mămică îi ocupă aproape tot timpul, este într-o formă de admirat. Jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, care este alimentul la care Flavia Mihășan a renunțat complet.

La ce aliment a renunțat Flavia Mihășan de ani buni

De când s-alăturat prima oară echipei matinalului de la Antena 1, Flavia Mihășan a fost admirată nu doar pentru talentul său ca dansatoare, ci și pentru silueta impecabilă.

Chiar și după ce s-a retras de la „Neatza” și din lumina reflectoarelor, dedicându-se trup și suflet familiei sale și mai ales celor doi băieței, vedeta rămâne în continuare într-o formă de milioane.

Este deja știut că sportul  – fie că sunt ore de fitness acasă sau antrenamente în sala de dans – este o parte importantă, chiar nelipsită, din viața ei, însă să fie oare acesta singurul secret al siluetei de admirat?

Într-un interviu acordat, în exclusivitate, jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, Flavia Mihășan a vorbit despre trucurile sale de frumusețe.

„Indiferent de cât aș fi de obosită, de cât de mult aș aduna jucăriile de pe jos și m-aș plimba prin 6.000 de parcuri, dimineața și seara mă demachiez. Sunt niște pași pe care îi fac. Nu făceam atât de multe până acum câțiva ani. Însă, acum câțiva ani am zis: „OK, este clar că stă în mâinile mele să mă disciplinez în zona asta”.

Dacă înainte mă spălam cu un demachiant spumă și îmi aruncam o cremă, acum urmez niște pași mai profi, să zic. Mă demachiez foarte bine, îmi dau cu un toner, apoi cu un spray cu acid hialuronic sau colagen, apoi folosesc niște picături, care se numesc beauty drops și au vitamina C. Ulterior, folosesc un serum, o cremă de dimineață sau seara și un balsam de buze. Mai folosesc o cremă pentru gât, care este specială”, a explicat vedeta, pentru Ego.ro.

Alimentul la care Flavia Mihășan a renunţat complet. Aşa se menţine în formă fosta vecină de la „Neatza”
Flavia Mihășan

„Chiar sunt norocoasă!”

Mâncarea este un alt capitol pe care nu îl neglijează, iar stilul de viață sănătos a ajutat-o să își revină la formele inițiale după fiecare sarcină. Flavia a dezvăluit că, de aproape două decenii, a eliminat complet un aliment din dieta sa zilnică.

„Pentru mine nu a fost deloc grea recuperarea. După prima naștere am zis: „OK, cred că sunt norocoasă.” Dar, după a doua, am spus: „Chiar sunt norocoasă!” Am slăbit foarte bine. Mi-am alăptat copiii până la un an, cel mic are un an și 2 luni, deci l-am înțărcat în urmă cu 2 luni.

Nu pot să zic că mănânc cine știe ce. Am grijă să nu mănânc prostii. Nu mănânc carne de 20 de ani. Dar nu înseamnă că ești slabă dacă nu mănânci carne. Este și oboseala, ținând cont că am 2 copii mici, fără ajutor, există nopți nedormite…tocmai de asta încerc să compensez pe partea aceasta”, a explicat Flavia Mihășan, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...