Alibec, la Kayserispor. Ce i-au putut face colegii jucătorului român VIDEO

Alibec la Kayserispor. Ce i-au putut face colegii jucătorului român VIDEO

Denis Alibec a plecat până la urmă la o echipă din afara României. A ajuns în Turcia, dar nu la echipa antrenată de Marius Șumudică, ci la Kayserispor. Atacantul s-a antrenat deja cu noua sa echipă.

Denis Alibec și-a primit botezul la Kayserispor

Denis Alibec nu va fi singurul român de la Kayserispor. La gruparea turcă mai evoluează alți doi fotbaliști din România, Silviu Lung jr. și Cristian Săpunaru, ambii retrași de la echipa națională. Atacantul în vârstă de 29 de ani a făcut cunoștință cu noii săi coechipieri și și-a primit botezul, așa cum cere tradiția când vine câte un jucător nou la o echipă. Denis Alibec nu a scăpat de acest „botez” și a fost nevoit să treacă printr-un tunel format de colegii săi și să încaseze palme pe spate de la aceștia.

Denis Alibec are un contract pe trei ani, perioadă în care va încasa 2,4 milioane de euro. Salariul lui Alibec va crește în fiecare an. Va primi la început 750.000 de euro, apoi 800.000, respectiv 850.000 de euro.

Ajuns la 29 de ani, Denis Alibec va juca acum în Turcia, la o echipă aflată momentan pe locul 14. Drept e că s-au scurs doar trei etape din noul sezon al Superligii din Turcia. Fotbalistul cotat de transfermarkt.com la 1,9 milioane de euro a reușit 14 goluri și 11 pase decisive pentru Astra în sezonul 2019-2020 al Ligii 1. Alibec a prins 12 selecții la echipa națională, pentru care a marcat două goluri.

Alibec, la Kayserispor. Ce i-au putut face colegii jucătorului român VIDEO

Alibec, la Kayserispor. Ce i-au putut face colegii jucătorului român VIDEO

Unde putea ajunge Denis Alibec înainte de a semna cu Kayserispor

Înainte de transferul în Turcia, formația arabă Al-Quadisiyah îl prezentase oficial și pe Denis Alibec, dar atacantul s-a reorientat și a semnat cu Kayserispor. S-ar putea să apară probleme, întrucât arabii susțin că au un contract semnat cu internaționalul român. Iar acum cer socoteală Astrei Giurgiu.

„În ceea e priveşte veştile că atacantul român Denis Alibec a ajuns cu un alt club, ţinem să precizăm că poziţia noastră este că avem semnat un contract legal. Conducerea clubului nostru s-a adresat deja clubului din România pentru a discuta despre jucător şi pentru a clarifica toate detaliile”, anunță conducerea clubului saudit, conform Akhabaar 24.

În august se vorbea despre plecarea lui Denis Alibec în Turcia, iar variantele vehiculate erau Samsunspor și Gaziantep.

„Alibec este un jucător bun, iar noi am făcut o ofertă. Ne-am înțeles cu jucătorul, dar așteptăm răspunsul clubului. I-am făcut o ofertă foarte bună, iar clubul nostru este unul care plătește salariile la timp”, declara Muslum Ozmen, vicepreședintele lui Gaziantep, potrivit Milliyet.

Până la urmă, Denis Alibec nu a ajuns nici la Samsunspor, nici la Gaziantep, ci la Kayserispor.

 

Ver essa foto no Instagram

 

😎 Takımımız, ilk antrenmanına çıkan Denis Alibec’e hoşgeldin dedi. 🤜🏻🤛🏻

Uma publicação compartilhada por Hes Kablo Kayserispor (@kayserisporfk) em

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI