Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a mers la clinică pentru analize. Ce se vede pe imagini

Iancu Andreea 16.07.2020, 08:19

Fiica Andreei Esca a fost surprinsă recent într-o clinică pentru analize. Astfel, Alexia Eram a venit însoțită de iubitul său, Mario Fresh. Cei doi au intrat în sediul laboratorului pentru analize și au completat inițial o serie de fișe.

Alexia Eram, vizită la o clinică de analize

După zvonurile potrivit cărora Andreea Esca ar fi infectată cu coronavirus, Alexia a fost văzută la un cabinet pentru recoltat analize. Tânăra nu a venit singură, ci însoțită de iubitul său, Mario Fresh.

Astfel, cei doi au fost surprinși în timp ce se pregăteau să intre în clinică. Aici, ei au purtat mască de protecție pe toată durata vizitei. De asemenea, în recepția laboratorului au fost întâmpinați de personalul medical la fel de pregătit în privința protecției. Așadar, Alexia și Mario au primit o serie de fișe, pe care le-au completat și semnat în timpul petrecut la clinică.

Ulterior, cuplul a părăsit locația, iar primul gest pe care l-au făcut atunci a fost să își dea jos măștile de pe față. Potrivit spynews.ro, Alexia și Mario ar putea să se pregătească pentru o vacanță. De aceea, cei doi au decis să se ocupe de toate formalitățile pentru a se asigura că sunt bine din punct de vedere medical.

Alexia, în vizită la un laborator pentru analize
Alexia, în vizită la un laborator pentru analize

Andreea Esca, infectată cu coronavirus?

Pe de altă parte, mama Alexiei Eram, știrista Andreea Esca, pare să se numere printre cei infectați cu coronavirus. La doar câteva zile după ce trustul Pro a confirmat faptul că există angajați cu Covid-19, au apărut zvonuri că Esca s-ar număra printre ei.

Totodată, vedeta știrilor Pro TV a participat în urmă cu câteva weekenduri la un eveniment important pe litoral. Astfel, la lansarea unui resort de pe malul mării au participat mai multe vedete. Aici, imaginile au surprins faptul că regulile de distanțare socială și protecție sanitară nu au fost respectate. Totuși, reprezentanții hotelului asigură turiștii că ei se ocupă permanent de respectarea măsurilor impuse de autorități.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...