Alexandru Cumpănașu, somat de HBO România să șteargă o poză de pe Facebook: care e motivul

Alexandru Ioanid 03.09.2019, 13:25
Alexandru Cumpănașu, somat de HBO România să șteargă o poză de pe Facebook: care e motivul

Alexandru Cumpănașu, care recent a anunțat că intenționează să candideze la prezidențiale, a intrat în vizorul reprezentanților HBO România. Aceștia i-au cerut să șteargă o poză de pe Facebook.

Alexandru Cumpănașu s-a recomandat a fi, imediat după tragedia din Caracal, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta despre care se crede că a fost răpită și apoi ucisă cu brutalitate de Gheorghe Dincă.

Recent, acesta a anunțat că vrea să candideze și la prezidențiale, atrăgându-și critici din partea multor persoane. Acestea l-au acuzat că încearcă să profite de pe urma celor întâmplate la Caracal pentru a câștiga capital politic.

Acum, Alexandru Cumpănașu a intrat și în atenția celor de la HBO România, care i-au cerut să șteargă imediat o poză de pe profilul său. Fotografia cu pricina însoțea un mesaj postat pe data de 26 august.

De ce a cerut HBO România înlăturarea unei poze de pe profilul lui Alexandru Cumpănașu

HBO România l-a somat pe Alexandru Cumpănașu să retragă de pe profilul său o poză din serialul ”Umbre”, producție originală HBO România. Fotografia ar fi fost folosită ilegal, întrucât era protejată de drepturi de autor.

”Confirmăm faptul că domnul Cumpănașu a primit din partea HBO România o notificare de înlăturare de pe contul său de Facebook a materialelor protejate”, arată reprezentanții companiei pentru G4Media.ro.

În postarea respectivă, Alexandru Cumpănașu denunța presupusele „mafii” care conduc România.

„MANIFEST: MAFIILE CONDUC STATUL. Dragi prieteni, batalia din aceste zile pentru Alexandra mi-a aratat cel mai sumbru scenariu cu care se confrunta Romania: confiscarea statului de catre clanuri ce se reunesc in triburi sau mafii locale. Am primit foarte multe informatii din multe judete unde lucrurile sunt descrise fix la fel: OMERTA. Frica a pus stapanire pe oamenii obisnuiti. MAFIA formata din clanuri a confiscat Romania cu popor cu tot”, scria Alexandru Cumpănașu. 

Alexandru Cumpănașu este un personaj controversat, cunoscut la nivel național după tragedia de la Caracal. Anterior, însă, el a avut mai multe colaborări, înțelegeri și contracte cu statul român, care pot fi puse sub semnul întrebării.

Între altele, el conducea Coalița pentru Modernizarea României, un ONG care avea sediul chiar în clădirea Ministerului de Interne.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe