Alexandru Cumpănașu și-a ieșit din minți și a aruncat cu ‘noroi’ într-un tânăr influencer: “Animalule, nesimțitul dracului”

Stan Filon 06.01.2021, 11:42
Alexandru Cumpănașu și-a ieșit din minți și a aruncat cu ‘noroi’ într-un tânăr influencer: “Animalule, nesimțitul dracului”

Alexandru Cumpănașu și-a ieșit din fire pe Tik-Tok, acolo unde a strâns peste 500.000 de urmăritori, cei mai mulți dintre aceștia fiind elevi. Copiii sunt atrași de discursul lui Cumpănașu anti sistem. Ei bine, un tânăr a văzut ce face Cumpănașu și l-a contrat pe acesta, spunându-i că profită de naivitatea copiilor. ”Profu online” s-a dezlănțuit la adresa tânărului respectiv. 

Alexandru Cumpănașu a jignit un tânăr influencer pe Tik Tok

”Profu online”, așa cum este cunoscut Alexandru Cumpănașu, a avut adevărate atacuri verbale la adresa profesorilor și îi încurajează pe elevi să-i trateze cu indiferență pe aceștia și chiar îi instigă împotriva cadrelor didactice.

Un tânăr influencer a sesizat că discursul lui Cumpănașu devine din ce în ce mai agresiv la adresa sistemului de învățământ din România și i-a spus-o în față. Ei bine, Cumpănașu s-a dezlănțuit și l-a făcut pe acesta în fel și chip. Reacţia ”Profului online” este presărată cu insulte la adresa tânărului.

Alexandru Cumpanasu a jignit un tanar influencer pe Tik Tok
Alexandru Cumpanasu a jignit un tanar influencer pe Tik Tok

”Băi animalule, am 39 de ani, nesimțitul dracului”

Cumpănașu și-a ieșit din minți imediat cum tânărul respectiv a făcut referire la el ca fiind un bărbat de 50 de ani. Chiar dacă a rectifiat și a zis 40 de ani, Cumpănașu a replicat: ”Băi animalule, am 39 de ani, nesimțitul dracului”. Tânărul a recunoscut că nu știe detalii din viața personală a lui Cumpănașu și nici nu-l interesează persoana lui. ”Ceea ce mă interesează pe mine este faptul că vă bateți joc de niște copii care își pun speranța în cineva care să vină și să schimbe ceva”, a spus tânărul.

Alexandru Cumpănașu este urmărit de peste 500 de mii de tineri, dar filmulețele urcate de el pe Tik-Tok au făcut poliția să se autosesizeze. Oamenii legii fac verificări în cazul comportamentului lui Alexandru Cumpănașu pe TikTok față de minore. Polițiștii verifică dacă activitatea sa se încadrează printre faptele prevăzute de Codul Penal, deoarece se pare că fostul candidat la președenție ar fi purtat discuții cu tentă sexuală cu minore.

Alexandru Cumpănașu a publicat până acum nu mai uțin de 2.300 de clipuri pe rețeaua de socializare Tik-Tok, familiară în special în rândul adolescenților.