Alexandru Ciucu, apariție surpriză la Imperiul Leilor de la PRO TV! Ce plănuiește să facă, după ce a obținut 2 milioane de euro

Redacția IMPACT 19.03.2020, 16:41
Alexandru Ciucu, apariție surpriză la Imperiul Leilor de la PRO TV! Ce plănuiește să facă, după ce a obținut 2 milioane de euro

Designerul Alexandru Ciucu a fost prezent în cea mai nouă ediție a Imperiul Leilor. Soțul Alinei Sorescu s-a prezentat în fața investitorilor din show-ul de pe PRO TV, spre surpriza totală a telespectatorilor. De asemenea, alături i-a fost și cunoscuta cântăreață, care și-a privit partenerul de viață în acțiune, însă din culisele emisiunii financiare.

Alexandru Ciucu, apariție surpriză la Imperiul Leilor de la PRO TV

Creatorul de modă a venit în fața celor cinci investitori din cadrul show-ului Imperiul Leilor pentru a face o propunere surprinzătoare. Alexandru Ciucu a uimit prin faptul că a solicitat suma de 2 milioane de euro, după care a dezvăluit ce va face cu banii. Deși a primit câteva priviri sceptice la început, omul de afaceri Mohammad Murad l-a susținut. Acesta a făcut cea mai mare investiție de până acum, din emisiunea de la PRO TV.

Alexandru Ciucu, apariție surpriză la Imperiul Leilor de la PRO TV! Ce plănuiește să facă, după ce a obținut suma de 2 milioane de euro
Soțul Alinei Sorescu a participat în emisiunea Imperiul Leilor, de la PRO TV

Totodată, soțul Alinei Sorescu, fosta artistă fiind prezentă și ea în fața camerelor de filmat, și-a dezvăluit planul de afaceri. Designerul a venit pregătit cu o strategie de dezvoltare a brandului său vestimentar de costume bărbătești, la un nivel internațional. Mohammad Murad a surprins, la rândul său, prin decizia de a-l sprijini financiar pe cunoscutul designer. Suma de 2 milioane de euro este cea mai mare de până acum, din cadrul show-ului Imperiul Leilor. Investitorul a fost, însă, absolut convins că afacerea pe care o va sprijini îi va aduce și foarte mulți bani.

„Yeeeesss! Mulțumesc, Mohammad Murad! Iată că până la urmă cineva a crezut in proiectul meu. Îl vom implementa imediat ce situația dificilă legată de noul coronavirus, cu care ne confruntăm cu toții, se va ameliora. Ați urmărit emisiunea? Cum vi s-a părut?”, a fost mesajul lui Alexandru Ciucu, pe Facebook.

A obținut suma de 2 milioane de euro! Ce va face cu banii

În ediția transmisă în seara de miercuri, creatorul de modă Alexandru Ciucu le-a arătat tuturor viziunea sa. Își dorește să scoată pe piață o linie vestimentară nouă de sacouri de lux.

„Bagi acum 2 milioane și îți garantez eu ție, contactele pe care le am acuma, în lumea noastră, eu îți aduc pe an 3 milioane de euro. Profit”, a fost replica lui Mohammad Murad, pentru Cristian Onețiu.

Urmăriți Impact.ro și pe