Alexandru Ciucu a găsit cum să treacă peste divorțul de Alina Sorescu. „Examenul final va fi la anul”

Andra Daoud 21.09.2022, 08:13
Alexandru Ciucu a găsit cum să treacă peste divorțul de Alina Sorescu. „Examenul final va fi la anul”

Au trecut câteva luni bune de când Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în proces de divorț și își dispută custodia fetițelor. În așteptarea finalizării divorțului, fiecare dintre cei doi foști soți își ocupă timpul cu altceva și încearcă să se concentreze pe activitatea profesională. Alexandru Ciucu a luat însă o decizie neașteptată după despărțire.

Cum trece Alexandru Ciucu peste divorțul de Alina Sorescu

Aflat în plin proces de divorț de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a decis să își continue parcursul universitar și s-a apucat de studiat. Designerul își continuă studiile la Paris, după cum a mărturisit el însuși, și urmează să obțină diploma de master. După ce va finaliza studiile, Ciucu va fi masterand în modă, însă până atunci mai este cale lungă, pentru că examenul care îi va aduce diploma va fi abia anul viitor.

Alexandru Ciucu își împarte viața între București și Paris, acolo unde studiază moda. După ce el și Alina Sorescu au deschis un proces de divorț, creatorul de modă a introdus o ordonanță președințială prin care cerea ca fetițele să îi fie încredințate lui. Instanța a respins cererea, iar avocatul său a făcut recurs, însă și acesta a fost respins, așa că micuțele au rămas să locuiască împreună cu mama lor, în apartamentul acesteia.

„Profesional, pregătesc o nouă colecție. Am niște planuri mari și interesante, dar mai întâi important e să termin master-ul de la Paris, să fiu masterand în modă. E ca la sesiune, deși la ei nu se cheamă așa. Examenul final îl voi avea la anul”, a declarat designerul, pentru Playtech.ro.

Alexandru Ciucu a gasit cum sa treaca peste divortul de Alina Sorescu
Alexandru Ciucu vrea sa devina masterand in moda

Alexandru Ciucu dorea să divorțeze la notar

Relația dintre designer și cântăreață nu mai mergea de ceva timp, însă Alexandru Ciucu spune că el își dorea un divorț amiabil, la notar. Alina Sorescu nu a acceptat condițiile puse de acesta, așa că în timp ce creatorul de modă se afla la Paris la studii, soția lui a depus actele de divorț la tribunal.

Dincolo de împărțirea averii, cei doi și-au disputat și custodia celor două fetițe, însă până în prezent judecătorii i-au dat câștig de cauză Alinei Sorescu. Cele două fiice ale cuplului au rămas în grija mamei lor și locuiesc toate trei într-un apartament luxos din zona centrală a Capitalei.

Alexandru Ciucu ar fi vrut să își crească fiicele în vila din Pipera, în care familia a locuit până la separare. Creatorul de modă își poate vizita fetițele după programul stabilit de instanță, adică la fiecare două weekend-uri, la domiciliul mamei lor.

Urmăriți Impact.ro și pe