Alexandru Arșinel, mărturie tulburătoare după ultima operație.”Trebuie să mă reacomodez cu aerul”

Badea Violeta 07.12.2021, 15:25
Alexandru Arșinel, mărturie tulburătoare după ultima operație.”Trebuie să mă reacomodez cu aerul”

Alexandru Arșinel a trecut prin momente cumplite. Îndrăgitul actor și-a ținut fanii cu sufletul la gură după ce a suferit o operație la inimă. La doar câteva zile de la externare, actorul a oferit declarații cu privire la starea sa de sănătate. Iată mărturia tulburătoare a marelui artist.

Alexandru Arșinel, primele declarații după ce a fost operat la inimă

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a trecut printr-o operaţie extrem de dificilă. Actorul a fost operată la inimă de curând.

La câteva zile de la externare, acesta a vorbit la Teo Show despre cumpăna prin care a trecut. Această apariție i-a bucurat enorm pe fanii artistului.

Cu siguranță, mulți români s-au rugat pentru bine actorului și au fost fericiți să-l vadă, din nou, pe micul ecran. Din fericire, operația a decurs așa cum trebuie, iar actorul se află acum în perioada de recuperare.

Vizibil emoționat, Alexandru Arșinel nu și-a putut stăpâni lacrimile când a venit vorba de dorul față de public și scenă. Acesta a precizat că își dorește să se reîntâlnescă cu directorul Vasile Muraru pentru a pune la punct un proiect.

„Condițiile din ultimii ani m-au determinat să stau puțin mai retras de o afișare mai puțin sănătoasă. De câteva zile m-am eliberat și încerc să îmi reintru în ritmul meu de muncă. M-am înțeles bine cu dl. director Vasile Muraru.

Din punct de vedere al interpretării medicale am avut norocul să cunosc o echipă de medici condusă de doctorul Dorobanțu, care m-a și operat acum câteva zile pe cord. Deci am avut o operație pe cord și sper că vorbind la câteva zile demonstrează că avem medici buni”, a declarat Alexandru Arșinel.

Alexandru Arsinel a suferit o operatie pe inima
Alexandru Arsinel a suferit o operatie pe inima

Cum se simte actorul

Alexandru Arșinel a precizat că a traversat o perioadă grea, iar emoțiile nu l-au ocolit. Actorul spune că a avut noroc și de această dată, fiindcă a avut parte de un control corect care l-a pus pe picioare. Cu toate astea, artistul trebuie să se recupereze și mai apoi să își reia proiectele.

„Perioada a fost grea pentru că la operații pe cord nu te duci la victorie sigură. Inima stă acolo, bate și nu știi cât și pentru cine bate. Văd că de data asta am avut noroc de un control corect, care în principiu m-a pus pe picioare.

Trebuie să treacă o perioadă să mă reacomodez cu viața, cu aerul, cu atmosfera. În orice caz să mă reîntâlnesc cu directorul Vasile Muraru să punem la punct tot proiectul”, a mai spus actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...