EXCLUSIV

Alexandru Arșinel, declaraţie înfiorătoare de pe patul de spital. Actorul, internat iar: „Probabil că Stela mă caută” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 16.11.2021, 17:05
Alexandru Arșinel, declaraţie înfiorătoare de pe patul de spital. Actorul, internat iar: „Probabil că Stela mă caută” EXCLUSIV

Îndrăgitul actor de revistă va sta câteva săptămâni, de data aceasta la ”Monza”, după ce COVID-ul l-a atacat în prima parte a anului.

În spital cu o săptămână înaintea marcării decesului Stelei Popescu

2021 a fost un an extrem de dificil pentru Alexandru Arșinel. Îndrăgitul actor de revistă se află de câteva zile din nou internat și se pare că va dura o vreme până când se va putea întoarce acasă. De această dată, Alexandru Arșinel se află la spitalul ”Monza” din București, renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a precizat Arșinel pentru impact.ro.

Actorul de revistă în vârstă de 82 de ani a mai spus că regretă deja faptul că starea actuală de sănătate nu-i permite să se îngrijească cum trebuie de marcarea, pe 23 noiembrie, a patru ani de la moartea fostei sale colege de scenă, Stela Popescu.

”Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a adăugat cu amărăciune în voce Arșinel.

Departe de scenă

Absența lui Arșinel se va vedea inclusiv pe scena Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, acolo unde Arșinel era distribuit în câteva spectacole. În condițiile în care cel mai probabil el va fi internat o perioadă destul de lungă de timp, urmată de o binevenită recuperare, e de așteptat ca el să nu se mai întoarcă în lumea spectacolului mai devreme de februarie sau martie 2022.

”Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, mai spune același Arșinel.

Alexandru Arsinel
Alexandru Arșinel a avut parte de un an foarte dificil din cauza sănătății sale

Internat cu Covid în luna aprilie

Actorul Alexandru Arșinel și soția sa au fost internați în luna aprilie în Spitalul ”Matei Balș” din Capitală, după ce s-au infectat cu COVID-19. Ambii soți erau vaccinați cu doză dublă, așa că au traversat cu bine perioada de spitalizare, care nu a fost însă una deloc scurtă ca timp, cei doi stând circa zece zile internați. La începutul toameni însă povestea s-a repetat. Alexandru Arșinel a ajuns în septembrie din nou de urgență la spital acuzând o stare de slăbiciune destul de mare. Marele actor , trecut prin infecția cu SARS CoV-2, a dat astfel primele semne că organismul său nu se recuperase după cumplita boală.

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact.

Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, declara atunci Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

Mai trebuie amintit și faptul că în 2013 Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj Napoca.

Urmăriți Impact.ro și pe