VIDEO EXCLUSIV

Alexandru Arșinel, înmormântat la cimitirul Bellu. Ultimele omagii aduse regretatului actor. Imagini din timpul funeraliilor

Badea Violeta, Alexandru Catalan 02.10.2022, 15:00

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, pe 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. Regretatul actor va fi înmormântat astăzi, pe 2 octombrie, în apropiere de Aleea Scriitorilor a Cimitirului Bellu din București, în jurul orei 12:00. Toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat pe fostul partener de scenă al Stelei Popescu pot veni la căpătâiul actorului, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Alexandru Arșinel este înmormântat astăzi

Update duminică, 2 octombrie, ora 13:25. După ce sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost coborât în mormânt, oamenii prezenți au acoprit locul lui de veci cu coroane de flori.

Loc de veci Alexandru Arșinel
Loc de veci Alexandru Arșinel

Update duminică, 2 octombrie, ora 13:15. Toți cei prezenți au privit slujba de înmormântare împietriți de durere. Câteva persoane au comentat îndelung că tristețea din ultima vreme și-a lăsat amprenta asupra sa. La final, lumea l-a aplaudat, pentru ultima oară, pe Alexandru Arșinel.

Update duminică, 2 octombrie, ora 13:00. Rând pe rând, apropiații lui Alexandru Arșinel și-au făcut apariția la căpătâiul său, pentru a-și lua rămas-bun și pentru a-l conduce pe ultimul drum. Pe lângă cei doi fii ai actorului, și câțiva dintre bunii lui prieteni au venit să-i aducă un ultim omagiu, cu ochii înlăcrimați de durere.

De asemenea, de la tristul eveniment nu a lipsit nici soția Marilena. În plus, au fost prezente și câteva nume sonore precum Vasile Muraru și Gheorghe Turda, doi apropiați ai actorului. În schimb, un singur politician a fost prezent. Este vorba de Nicolae Noica, fost țărănist.

Update duminică, 2 octombrie, ora 12:20. Avem primele informații de la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Circa 300 de oameni sunt prezenți la Cimitirul Bellu pentru a-l omagia pe regretatul actor.

Printre cei care au trimis coroane de flori se numără Uniunea Teatrală din România (UNITER), Primăria Dolhasca, zona sa natală, Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, dar și Viorel Păunescu, fostul patron al Stelei, echipa de suflet a maestrului.

Inmormantarea lui Alexandru Arsinel
Inmormantarea lui Alexandru Arsinel

– Știre inițială –

Alexandru Arșinel va fi condus astăzi pe ultimul drum. Toți cei care l-au îndrăgit pe actor sunt așteptați la Cimitirul Bellu din București pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Fostul partener de scenă al Stelei Popescuă s-a stins din viață la 83 de ani, în cursul serii de joi, 29 septembrie. Cei doi băieți ai acestuia au de gând să-i respecte toate dorințele tatălui lor. Prin urmare, Alexandru Arșinel va fi înmormântat cu pălăria, costumul și butonii favoriți, așa cum și-a dorit.

Așa cum spuneam și mai sus, maestrul nu-și va trăi somnul de veci pe Aleea Actorilor, ci în apropiere de Aleea Scriitorilor. Acesta s-a pregătit din timp pentru momentul în care va părăsi această lume.

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine”, declara actorul în urmă cu ceva timp.

Citește și Gestul la care recurgea Alexandru Arșinel în vremea studenției pentru a face rapid rost de bani. Așa își cumpăra pantofi noi!

Alexandru Arsinel va fi condus pe ultimul drum astazi
Alexandru Arsinel va fi condus pe ultimul drum astazi

Alexandru Arșinel se confrunta cu numeroase probleme medicale

În ultima parte a vieţii, Alexandru Arșinel a stat mai mult internat prin spitale. De asemenea, acesta și-a petrecut o bună perioadă din timp și într-un azil privat.

Celebrul actor se confrunta cu numeroase probleme se sănătate. Alexandru Arșinel s-a stins la Spitalul Universitar de Urgență București, unde se afla în secția de Terapie Intensivă.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022 în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis conducerea Spitalului Universitar de Urgență, potrivit Digi24.

Citește și Declarația controversată a lui Alexandru Arșinel, făcută cu un an înainte să se stingă. „A venit vremea scadențelor”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...