Alexandra Stan, un nou videoclip controversat pe Internet. Care au fost reacțiile fanilor

Alexandra Stan, un nou videoclip controversat pe Internet. Care au fost reacțiile fanilor

Alexandra Stan, videoclip controversat, pe Internet. Se pare că vedeta nu agrează foarte mult izolarea la domiciliu și încearcă să-și ocupe timpul cu activități care mai de care mai inedite. Dacă acum câteva luni de zile artista a ”scăpat”, pe internet, un filmuleț cu ea în care dansa goală, acum postează de bună voie o altă filmare în care dansează….aproape goală. Doar un tricou alb îi ascunde formele de privirile curioșilor.

Alexandra Stan, videoclip controversat pe Internet. Ce a făcut artista

Acum trei luni de zile, Alexandra Stan lăsa o țară întreagă cu gura căscată. Ea postase pe o rețea de socializare un filmuleț în care dansa complet dezbrăcată. Atunci artista s-a scuzat și a declarat, în repetate rânduri, că imaginile trebuiau să ajungă doar la iubitul ei, nu și în mediul online, potrivit protv.ro. De această dată, însă, pe contul ei de Instagram, artista a apărut într-o filmare în timp ce dansa lasciv, fără lenjerie intimă. Tricoul pe care îl purta, îi acoperea formele, însă doar în partea de sus a corpului.  Imaginile provocatoare au aprins imaginația fanilor, care au privit în număr foarte mare videoclipul. Peste 200 de mii de vizualizări a strâns cântăreața la acest filmuleț, până acum.

Alexandra Stan, un nou videoclip controversat pe Internet. Care au fost reacțiile fanilor

Alexandra Stan, un nou videoclip controversat pe Internet. Care au fost reacțiile fanilor. Videoclipul poafe fi vizionat aici.

Fanii au apostrofat-o

Și dacă pentru unii imaginile au fost delicioase, alții s-au arătat deranjați de atitudinea artistei. Mulți i-au scris mesaje în care au certat-o.

„Serios , chiar așa ai ajuns să faci , nerușinato”

„Exagerezi! De la mine un unfollow. Ești o nesimțită”

„Ăsta tot din greșeală l-ai pus?”

„Alexandra, erai în top și te iubeam foarte mult, acum îmi pare rău, dar ai decăzut foarte mult. Ce trist”, sunt doar câteva dintre comentariile negative la adresa artistei.

După ce a văzut că reacția fanilor nu este cea pe care o aștepta, vedeta a încercat să-i liniștească.

Chiloții mei sunt roz, dar voi nu-i puteți vedea. Nu sunt goală, calmați-vă”, a scris Alexandra Stan în dreptul clipului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI