Alexandra Stan se gândeşte să facă videochat. Ce sumă ar trebui să plăteşti pentru a o vedea

Stan Filon 25.11.2021, 10:13

Alexandra Stan este una dintre cele mai dezinhibate vedete din România. Videoclipurile pieselor sale sunt mereu foarte apreciate de partea masculină, deoarece întotdeauna incită la …iubire. Vedeta chiar se gândește serios să facă bani cu ajutorul cunoștințelor sale din dormitor, pe site-urile destinate adulților.

Alexandra Stan ar vrea să facă videochat

Alexandra Stan a fost la un pas să facă videochat! Pare greu de crezut, dar vedeta a recunoscut chiar ea despre planurile sale pe care le avea pe site-urile pentru adulți. A avut chiar și întâlniri cu oameni importanți din spatele acestor afaceri de multe milioane și milioane de euro.

Vedeta a fost invitată în de DJ Gojira la podcastul “Aproximativ Discuţii”, de la Happy Fish, unde a abordat subiecte tabu. Alexandra Stan este conștientă de faptul că are tot ce îi trebuie pentru a deveni o starletă pe site-urile pentru adulți, de care nu este însă străină. A recunoscut că are deja un filmuleț pe un astfel de site și este foarte apreciat de internauți.

Alexandra Stan ar vrea sa faca videochat
Alexandra Stan ar vrea sa faca videochat

”Am vorbit chiar cu OnlyFans din UK”

Recent, vedeta a fost extrem de aproape să-și deschidă un cont pe OnlyFans, unde contra unui abonament lunar cuprins între 4.99 și 49,99 de dolari, internauții pot avea acces la filmulețe mai mult decât îndrăznețe ale tinerelor dezinhibate.

Alexandra Stan ar fi putut deveni una dintre cele mai urmărite vedete de pe acest site, mai ales că pe rețelele de socializare are peste 3,5 milioane de fani. Momentul lansării în această industrie ar fi fost unul propice, mai ales că toate spectacolele au fost anulate, iar vedeta a și divorțat recent.

”Și ce crezi, am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal (înțelegere) cu ei şi aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută… Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie «In bed with Alexandra Stan»… Am văzut şi eu că apar pe Pornhub… e un clip împărţit în mai multe… Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost aşa… am momente când mă îmbrac aşa… dar mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno”, a spus Alexandra Stan în cadrul podcastului respectiv.

Alexandra Stan a încins de multe ori atmosfera pe unde s-a dus, cu ținutele sale extrem de sexy și atitudinea potrivită. A fost surprinsă de multe ori la plajă făcând topless, iar fanii săi și nu numai au apreciat fotografiile la adevărata lor valoare.