Alexandra Stan, probleme mari după participarea la Survivor 2021. Cu ce afecţiune s-a întors din Republica Dominicană

Ioana Bucur 26.02.2021, 14:12

Alexandra Stan, probleme mari după participarea la Survivor 2021. Artista a apelat deja la ajutorul specialiștilor, pentru a începe tratamentul cât mai repede. Cu ce afecțiune s-a ales din Republica Dominicană.

Alexandra Stan, probleme mari după participarea la Survivor 2021

Alexandra Stan, probleme mari după participarea la Survivor 2021. Artista a părăsit competiția de la Kanal D în lacrimi, după ce medicii de acolo au spus că starea ei de sănătate nu îi mai permite continuarea experienței. Întoarsă în România, fosta concurentă a dezvăluit cu ce afecțiune s-a întors din Republica Dominicană. Alexandra a ajuns cât de repede a putut la o clinică de înfrumusețare, pentru a începe tratamentele în cel mai scurt timp. Artista a postat, pe pagina sa de Instagram, un clip video în care vorbește despre faptul că are pielea afectată după expunerea prelungită la razele nocive ale soarelui. Remediul ales de ea este unul fabulos, ingredientul principal fiind aurul. Artista a mărturisit că s-a ales cu și cu probleme la unul dintre picioare, după participarea la Survivor 2021: „Am și un picior umflat. Glezna dreaptă e foarte umflată”, a spus ea.

„După cum vedeţi am o faţă foarte arsă pentru că am fost expusă la soare mult timp. Sunt un fel de Cenuşăreasa. Am venit la această clinică ca să mă transform, aşa că voi face un tratament cu aur. Am şi un picior umflat. Glezna dreaptă e foarte umflată”, a spus fosta concurenta Survivor România 2021, pe Instagram.

Alexandra Stan, probleme mari după participarea la Survivor 2021
Alexandra Stan, tratament pentru afecțiunile cu care s-a ales la Survivor

Alexandra Stan, clipe dramatice la Survivor România. Artista a părăsit în lacrimi competiția

A acceptat provocarea Survivor 2021 ca să își dovedească, din nou, că este puternică și că nu poate fi doborâtă de niciun obstacol, însă experiența din Republica Dominicană a pus-o la pământ. Daniel Pavel, gazda competiției de la Kanal D, a cerut un consiliu de urgență. Toți concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle ce se întâmplase, de fapt. Alexandra Stan a părăsit Survivor România. Era unicul deznodământ posibil, după anunțul făcut de medicul emisiunii. Cu lacrimi în ochi, artista și-a îndemnat colegii de echipă să facă ceea ce ea nu a putut, să trăiască prezentul și să lupte până la final.

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra Stan, înainte de a părăsi Survivor România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...