Alexandra Stan, îndrăgostită de unul dintre concurenţii de la Survivor. Tânărul a povestit abia acum

Stan Filon 17.01.2022, 10:08

Zanni este unul dintre cei mai cunoscuți dar și controversați artiști din România. Trapperul și-a creat o imagine de dur, iar aspectul fizic îl ajută mult în acest sens, fiind plin de tatuaje. Freza lui inconfundabilă l-a făcut să fie unic în showbizz-ul din România, iar acum a vorbit despre relațiile sale. A recunoscut că a avut o relație cu Alexandra Stan, fosta sa colegă de la Survivor România, competiție pe care trapperul a câștigat-o.

Alexandra Stan a fost îndrăgostită de unul dintre concurenţii de la Survivor

Prezent în emisiunea La Măruță, de la Pro TV, Zanni a renunțat la rolul său de dur al showbizz-ului din România și a vorbit despre relațiile sale cu mai multe domnișoare din lumina reflectoarelor. A recunoscut că l-au plăcut mai multe domnițe, inclusiv de la Puterea Dragostei, însă i-a fost rușine să vorbească mai multe.

Zanni a vorbit însă despre relația pe care a avut-o cu Alexandra Stan, înainte ca în competiția Survivor să intre preferata sa, Ana Porgras. Trapperul a spus că a avut o relație specială cu Alexandra Stan. Acesta a mărturisit chiar că și cântăreața i-a spus că era îndrăgostită de ceva timp de el.

Alexandra Stan a fost indragostita de unul dintre concurentii de la Survivor
Alexandra Stan a fost indragostita de unul dintre concurentii de la Survivor

„Mi-a spus că m-a avut crush”

„Sunt multe nume, mi-am încercat-o, dar o pot numi așa, o joacă. Poate mi se pare că am încercat, de fapt nu am încercat nimic. Alexandra Stan, ea e, dar sunt explicații la mijloc. Au mai fost de la Puterea Dragostei, dar îmi e și rușine, au fost mai multe de acolo. Alexandra Stan nu mai este măritată, pot să spun că am avut o relație foarte specială în Survivor, până să vină Ana. Am avut o conexiune cu ea, nu am făcut nimic, dar ne-am declarat niște chestii. Mi-a spus că m-a avut crush. La mine e ușor să îmi placă de o femeie, e mai greu să vreau să o combin”, a declarat Zanni la PRO TV.

Despre Ana Porgras, Zanni spune că încă ține mult la ea, chiar dacă cei doi nu au format un cuplu după experiența Survivor, așa cu se așteptau fanii lor. Spune chiar că o iubește, însă mai precizează că lumea nu înțelege exact despre ce iubire este vorba.

„Ana Porgras. Încă țin la ea, este iubire, dar lumea nu înțelege ce fel este această iubire. Le-aș salva pe toate trei (n.r. – Alexandra Stan, Ana Porgras și Roxana Nemeș), dar am ales-o pe ea pentru că am avut o relație puternică, cele mai multe amintiri. Orice s-ar întâmpla, ea este”, a spus Zanni.

Zanni și Ana Porgras au ținut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal, în timpul emisiunii Survivor, deoarece s-a speculat foarte mult că cei doi ar avea o relație. Erau foarte apropiați și chiar și cei din emisiune îi cam considerau a forma un cuplu. Lucrurile nu au stat chiar așa, deși după emisiune cei doi nu au format un cuplu. Cel puțin nu oficial.

Urmăriți Impact.ro și pe