Alexandra Stan, de urgenţă la spital. Fosta concurentă de la Survivor a avut un accident

Ioana Bucur 04.03.2021, 08:07

Alexandra Stan, de urgență la spital. Se pare că ghinioanele de țin lanț de artistă, după despărțirea în lacrimi de competiția din Republica Dominicană. Fosta concurentă de la Survivor a avut un accident. Artista a povestit ce a pățit, chiar în fața locuinței sale.

Alexandra Stan, de urgență la spital

Alexandra Stan a suferit mai multe accidentări în timpul competiției de la Kanal D. La sfatul medicilor, a părăsit Republica Dominicană și s-a întors în România, dornică să înceapă procesul de vindecare. Din nefericire, fosta concurentă de la Survivor a avut un accident, miercuri dimineața. Alexandra Stan, de urgență la spital, după o clipă de neatenție, chiar în fața locuinței sale. Artista a povestit tot ce a pățit într-o intervenție telefonică la Teo Show. Incidentul nefericit s-a petrecut chiar în momentul în care se pregătea să meargă în platoul emisiunii prezentate de Teo Trandafir. Grăbită, a făcut un pas greșit și și-a luxat glezna, în fața locuinței sale.

„Am avut o criză înainte să vin la voi în emisiune, nu știam cu ce să mă încalț, pentru că nu pot să port tocuri și când eram în fața blocului mi-am luxat piciorul. Am mers de dimineață la medic”, a povestit Alexandra Stan, într-o intervenție telefonică la Teo Show pentru a explica de ce întârzie.

Alexandra Stan a declarat razboi unei colege de la Survivor 2021.
Alexandra Stan

Probleme mari după participarea la Survivor 2021. Cu ce afecțiuni s-a întors din Republica Dominicană

Experiența Survivor 2021 nu a fost deloc ușoară pentru Alexandra Stan. Artista a dezvăluit că s-a întors cu mai multe probleme de sănătate. Dornică să le rezolve cât mai repede, a apelat la ajutorul specialiștilor și și-a ținut fanii la curent cu tot ce i se întâmpla. Expunerea prelungită la razele novice i-a afectat serios pielea, însă remediul ce i-a fost recomandat este unul fabulos, având ca ingredient principal aurul. Artista a mărturisit că s-a ales cu și cu probleme la unul dintre picioare, după participarea la Survivor 2021: „Am și un picior umflat. Glezna dreaptă e foarte umflată”, a spus ea.

„După cum vedeţi am o faţă foarte arsă pentru că am fost expusă la soare mult timp. Sunt un fel de Cenuşăreasa. Am venit la această clinică ca să mă transform, aşa că voi face un tratament cu aur. Am şi un picior umflat. Glezna dreaptă e foarte umflată”, a spus fosta concurenta Survivor România 2021, pe Instagram.

Cu toate că era evident că nu ar mai fi putut continua competiția din Republica Dominicană, Alexandra Stan a izbucnit în plâns în momentul în care a aflat că medicii i-au recomandat retragerea de la Survivor 2021. Cu lacrimi în ochi, și-a îndemnat colegii de echipă să facă ceea ce ea nu a putut, să trăiască prezentul și să lupte până la final.

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra Stan, înainte de a părăsi Survivor România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...