Alexandra Dinu şi Andra, îngrijorate pentru băieţii lor, la Românii au talent. De la ce a pornit totul: “Nu l-am lăsat, mi-a fost frică”

Ioana Bucur 03.05.2021, 20:35
Alexandra Dinu şi Andra, îngrijorate pentru băieţii lor, la Românii au talent. De la ce a pornit totul: “Nu l-am lăsat, mi-a fost frică”

Ediția de luni, 3 mai, a show-ului ce caută cei mai talentați români a venit cu o mărturisire dificilă pentru cele două mame de la masa juraților. Alexandra Dinu şi Andra, îngrijorate pentru băieţii lor, la Românii au talent. De la ce a pornit totul.

Alexandra Dinu şi Andra, îngrijorate pentru băieţii lor, la Românii au talent

Alexandra Dinu şi Andra, îngrijorate pentru băieţii lor, la Românii au talent. Primul moment al ediției din a doua zi de Paște le-a dat mari emoții celor două mame de la masa juraților show-ului de la Pro TV. Ștefania, micuța balerină pe hoverboard, a făcut o demonstrație cu adevărat spectaculoasă pe scenă, combinând un număr de dans clasic cu câteva acrobații pe gadgetul ce a ajuns, în ultimii ani, printre „jucăriile” preferate ale tinerilor. Imediat după ce momentul ei s-a încheiat, Andra a povestit că şi David, fiul ei, este pasionat de acest tip de trotinetă, dar că amintirile ei nu sunt deloc plăcute.

„Eu nu am amintiri frumoase cu acest hoverboard. David mergea cu el mereu prin casă. Într-o zi s-a aşezat invers pe el şi a trecut peste piciorul meu, m-a accidentat. Dar poate acum o să am amintiri frumoase, mi-a plăcut mult momentul”, a povestit Andra.

Și Alexandra Dinu a trecut prin emoții uriașe în perioada în care Mario, fiul ei și al lui Adrian Mutu, încerca să învețe să îl folosească. I-a fost aproape imposibil să îl convingă să renunțe, însă puștiul refuza să se dea bătut, în ciuda șirului destul de lung de accidentări și faptului că facea prăpăd prin casă.

„Şi Mario a avut o perioadă în care era să îşi rupă picioarele cu aşa ceva. Se accidenta mereu, intra în toţi pereţii, îi explicam că nu se foloseşte în casă, dar nimic… Au trecut câţiva ani, era mai mic”, a spus Alexandra Dinu. „Vai, eu numai în casa l-am lăsat să se dea. Nu l-am lăsat afară, mi-a fost frică”, i-a răspuns Andra.

Alexandra Dinu şi Andra, îngrijorate pentru băieţii lor, la Românii au talent
Alexandra Dinu şi Andra, la Românii au talent

Andi Moisescu: „Eu în voi îmi pun toate speranțele”

De departe, cel mai încântat de numărul pregătit de micuța balerină pe hoverboard a fost Andi Moisescu. Juratul i-a dezvăluit concurentei de la Românii au talent că, dacă va trece de semifinale, o vede câștigătoarea premiului de originalitate.

„Mă bucur foarte tare când văd lucruri noi, neașteptate, în emisiune, iar faptul că tu și toți cei din generația ta sunteți atât de neastâmpărați încât în fiecare zi ați mai inventa câte ceva este, poate, cea mai bună veste pentru mine. Eu în voi îmi pun toate speranțele că veți reuși să schimbați lumea asta într-o lume mai bună. Tu nu îți pui niciun fel de frână, nici la imaginație, nici la creativitate, nici la pofta de joacă. Dacă ai șansa să ajungi în semifinală, e posibil ca numărul tău să se califice pentru premiul de originalitate”, i-a spus juratul.