Alexandra Dinu rupe tăcerea despre căsătoria ei cu Adrian Mutu. Ce a învățat-o fostul fotbalist

Andreea Bisinicu 29.11.2020, 08:59
Alexandra Dinu rupe tăcerea despre căsătoria ei cu Adrian Mutu. Ce a învățat-o fostul fotbalist

Alexandra Dinu rupe tăcerea despre căsătoria ei cu Adrian Mutu. Ce a învățat-o fostul fotbalist pe frumoasa jurată de la „Românii au talent”. Actrița a vorbit despre mariajul ei cu fostul atacant al naționalei.

Alexandra Dinu rupe tăcerea despre căsătoria ei cu Adrian Mutu

Sunt frumoși, sunt celebri și s-au iubit enorm. La sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000, Alexandra Dinu și Adi Mutu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. El, o vedeta a fotbalului românesc. Ea, o superbă actriță la început de drum. Din relația lor s-a născut primul copil al fotbalistului, Mario, care este acum la vârsta majoratului. De când s-a despărțit de fostul atacant al naționalei României, viața Alexandrei Dinu a luat o turnură favorabilă! Mai mult, blondina s-a mutat, prima oară, în Italia, unde a locuit timp de 16 ani. S-a concentrat pe cariera ei în actorie și a jucat în numeroase pelicule. Recent, frumoasa Alexandra s-a întors în România pentru a ocupa scaunul de jurat al emisiunii „Românii au talent”, înlocuindu-l pe Mihai Petre. Așadar, fosta soție a „briliantului” va fi colega de platou cu Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu.

Alexandra Dinu și-a refăcut viața după ce a divorțat de Adi Mutu. Actrița s-a mutat în Italia, unde a jucat în numeroase pelicule, iar în 2015 a decis să traverseze continentul și s-a stabilit în America, alături de fiul ei Mario. Blondina a avut o relație de trei ani de zile cu producătorul de film Jeffrey Greenstein, poveste care a luat sfârșit în anul 2019. Uitându-se în spate, în trecutul ei, actrița mărturisește că nu regretă căsnicia ei cu Adrian Mutu, scriu cei de la viva.ro. Din contră, vedeta spune că a fost o perioadă frumoasă din viața ei și mereu îi va fi recunoscătoare „briliantului” pentru că i-a dăruit cel mai de preț cadou: pe fiul lor, Mario, în vârstă de 18 ani. Actrița spune că mariajul cu fostul star de la Fiorentina a ajutat-o să se maturizeze și să se cunoască mai bine pe sine, înțelegând mai multe despre ea și ce trebuie să prețuiască în viață.

„La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o  altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a declarat Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu a acceptat provocarea de a fi jurat in cadrul emisiunii „Romanii au talent” de la PRO TV
Alexandra Dinu a acceptat provocarea de a fi jurat in cadrul emisiunii „Romanii au talent” de la PRO TV

Alexandra Dinu face parte din juriul „Românii au talent”

Frumoasa blondină, cea care pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, a acceptat provocarea de a ocupa scaunul de jurat lăsat liber de Mihai Petre în emisiunea „Românii au talent”, de la PRO TV. Alexandra Dinu s-a integrat perfect printre colegii săi de platou și este gata să își ia rolul în serios. Blondă, cu ochi intenși ca marea, cu zâmbetul perfect și diafană precum un copil, Alexandra Dinu demonstrează încă o dată că rafinamentul, carisma și șarmul au făcut-o una dintre cele mai telegenice și iubite artiste din România. Blondina le-a mărturisit celor de la click.ro că nu a putut refuza oferta de fi jurat la „Românii au talent”, având în vedere faptul că televiziunea a fost prima ei pasiune, înainte de a descoperi dragostea pentru film. Prima soție a lui Adi Mutu a spus că a mai primit oferte de a participa la anumite emisiuni, de-a lungul anilor, însă nu a simțit că este momentul să facă acest pas…până acum:

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, declara Alexandra înainte de începerea filmărilor, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe